Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

3WAY, DRUŽBA ZA RAZVOJ, INŽENIRING IN NAPREDNE TEHNOLOGIJE, D.O.O.

3d tiskalnik prodaja 3d tiskalnikov 3d tisk 3d tiskanje prototipov tiskanje 3d modelov 3d print medvode


Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode
...... Prikaži tel
Prikaži web

3d tiskalnik, prodaja 3d tiskalnikov, 3d tisk, 3d tiskanje prototipov, tiskanje 3d modelov, 3d print

Podjetje 3WAY ima dolgo tradicijo uspešnosti, saj deluje že od leta 1999. Ukvarjamo se s prodajo programskih paketov CAD/CAM/PLM in prodajo 3D printerjev ter 3D skenerjev. Z uporabo programskih paketov in 3D printerjev ter 3D skenerjev lahko izvajamo in vodimo; razvojne projekte, vzvratni inženiring, izdelavo prototipov. Našo uspešnost zagotavlja sledenje novim tehnologijam, sledenje naprednim programskim rešitvam in dolgoletne izkušnje. Našim naročnikom zagotavljamo dostavo visoko kvalitetnih produktov v kratkem času. Z večletnimi izkušnjami in strokovno usposobljenostjo delujemo na sledečih področjih: Naloge so lahko uresničljive, če poznamo sodobne tehnologije in imamo znanje kako povezati te tehnologije, da dobimo celovito rešitev. Vsaka ideja in vsak projekt nam pomenita izziv, ki ga bomo rešili na strokoven in profesionalen način. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 361 65 39 in elektronski pošti info@3way.si.

Kaj je 3D printanje?

3D printanje je proces pri katerem izdelamo 3D objekt, ki ga predhodno pripravimo v pripadajočem programu za 3D printanje. Poznamo več vrst procesov 3D printanja, ki se razlikujejo po načinih nanašanja materiala in po različnih vrstah materialov. Zastopamo podjetja, ki uporabljajo naslednje vrste procesov 3D printanja: Predstavljamo vam MakerBot 3D printerje, ki uporabljajo tako imenovano Fused Deposition Modeling (FDM) tehnologijo, kjer je material (PLA, ABS, …) v obliki žice navit na kolutih in se preko segrete šobe nanaša sloj po sloj. Je najcenejša in najenostavnejša tehnologija 3D printanja. Debelina sloja MakerBot 3D printerjev je od 0.1 mm (100 mikronov) do 0.3 mm (300 mikronov). MakerBot Replicator+ Delovno območje (XYZ) 295 x 195 x 165 mm Material: PLA, Tough PLA Več informacij MakerBot Replicator Z18 Delovno območje (XYZ) 305 x 305 x 457 mm Material: PLA, Tough PLA Več informacij MakerBot Replicator Mini+ Delovno območje (XYZ) 101 x 126 x 126 mm Material: PLA Več informacij MakerBot Replicator 2x Delovno območje (XYZ) 250 x 160 x 150 mm Material: ABS, topljiv Več informacij Več 3D printerjev si oglejte v zavihku Ponudba Podjetja ali na naši uradni spletni strani.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.