Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ROBERT CVETEK - SOBODAJALEC

accommodation overnights prenocitve bohinj bohinj lake vogel bohinjsko jezero


Ukanc 78A, 4265 Bohinjsko jezero
...... Prikaži tel
Prikaži web

Accommodation, overnights, prenočitve Bohinj, Bohinj Lake, Vogel
Dragi obiskovalec, prisrčno dobrodošel v naših APARTMAJIH v BOHINJU Apartmajih in sobah Pri Ukcu! Ime Pri Ukcu je več kot 300 let staro hišno ime rojstne hiše, ki ga naša družina želi v Ukancu ohraniti tudi v bodoče. Lega naše hiše v Bohinju v Ukancu z dvema večjima apartmajema (apartma Bohinjsko jezero 1 in 2), posebne apartmajske hišice Ukanc 77 (apartma Bohinjsko jezero 3 in 4) ter hiše z dvema dvoposteljnima sobama je res izjemna. Samo nekaj minut (300 m) potrebujete od hiše do zahodne obale Bohinjskega jezera, kjer se lahko poleti kopate, sončite, vozite s čolnom, lovite ribe in uživate v drugih poletnih aktivnostih. Pozimi pa je tudi do spodnje postaje Žičnice Vogel prav blizu. V smučarskem centru Vogel lahko uživate v smučanju v prekrasnem naravnem ambientu. Naši apartmaji in sobe so tudi idealno izhodišče za številne sprehode v naravo in planinske izlete. Obkroža nas Triglavski narodni park z Bohinjskim jezerom, kjer na njegovi zahodni strani najdete naselje Ukanc, kjer leži naša počitniška vasica. Želimo da se pri nas res sprostite, uživate, doživite prijetno izkušnjo počitnic in pridobite novo voljo za vsakodnevne izzive. Lepo vas pozdravljamo! Jože in Robert Cvetek z družino "Vsak dan se ti ponuja kot večnost, da bi bil srečen."

Ponudba: Nudimo apartmaje in dvoposteljne sobe na elitni lokaciji v Ukancu (Bohinj):
Lepo vabljeni v naše apartmaje in sobe Pri Ukcu v Bohinj kjer boste preživeli čudovit oddih ob Bohinjskem jezeru!  
Accommodation, overnights, prenočitve Bohinj, Bohinj Lake, Vogel


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.