Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

JUDITA ŠTRUKELJ PIŠKUR - SOBODAJALKA, APARTMA JUDITA BODEŠČE

accomodation rooms vacation bled ljubljana smartno


Gustinčičeva ulica 1, 1211 Ljubljana - Šmartno
...... Prikaži tel
Prikaži web

Accomodation, rooms, vacation, Bled

JUDITA ŠTRUKELJ PIŠKUR - SOBODAJALKA, APARTMA JUDITA BODEŠČE

Oddajamo apartma, ki je 3,3 km oddaljen od Blejskega jezera v vasici Bodešče, ki je primeren za družine in idealen za vse ljubitelje narave. Apartma Judita se nahaja v mirni vasici Bodešče, le 3 km stran od Bleda. Apratma ima površino 105 m2 in se nahaja v pritlični etaži. Ima dve ločeni spalnici, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in veliko teraso. Prva spalnica ima tri enojne postelje, druga spalnica ima dvojno posteljo in dodatno zložljivo posteljo, ki je primerna za dve osebi. Na voljo so WiFi, televiziji v dnevni sobi in spalnici, klimatska naprava, hladilnik z zmrzovalnikom, pečica, stekleno keramični kuhalnik (štedilnik), vsi potrebni kuhinjski pripomočki, toaster, pralni stroj, pomivalni stroj, tuš in kad, sušilec las, ležalnik in manjši zunanji žar. Pri nas so psi dobrodošli. Poleg tega je na voljo tudi brezplačni parkirni prostor. Lokacija apartmaja je odlična odskočna deska za izlete v Avstrijo, Italijo, Hrvaško in seveda Slovenijo, saj ima odlične prometne povezave z Ljubljano, Piranom, Kranjsko goro, Sočo, Kobaridom in Triglavskim Narodnim Parkom. V neposredni bližini apartmaja je igrišče za mini golf. V bližini so tudi številna smučišča in golf igrišča. Lovska Koča Talež s čudovito razgledno točko je le 1,8 km stran, Dino Park Bled pa 2,3 km stran. Letališče Brnik je oddaljeno 27,4 km. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki: +386 (0)40 77 99 22 ali naslovu elektronske pošte: apartmajudita@gmail.com. Apartmant Judita Bodešče 15 4260 Bled, Slovenija Kako do nas?

Accomodation, rooms, vacation, Bled - APARTMA JUDITA BODEŠČEZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.