Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

AJ Navtika, navtično izobraževanje in posredovanje plovil v najem, Ambrož Jakop s.p.

aj navtika navticno izobrazevanje in najem plovil ambroz jakop s p logatec


Poštni Vrt 3, 1370 Logatec
...... Prikaži tel
Prikaži web

Podjetje AJ Navtika, Ambrož Jakop s.p. iz Logatca vam nudi izobraževanje in tečaje za mednarodni priznan izpit za čoln in izpit za VHF-GMDSS radijsko postajo.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/navticno-izobrazevanje-in-najem-plovil_1-300x115.jpg Izpit za čoln

Izpit za čoln je mednarodno priznan, zato boste lahko v miru odpluli kamor vam bo hotelo srce, ne da bi se pri tem ubadali s pridobivanjem ustreznih certifikatov. Z izpitom za čoln lahko upravljate tako vodni skuter in jadrnico kot tudi motorni čoln do 24 m, ne glede na način ali moč pogona. Pri našem delu se trudimo biti najboljši – odlikujeta nas individualni pristop in skoraj 100% uspešnost naših tečajnikov na izpitu. Tečaj za izpit za čoln http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/navticno-izobrazevanje-in-najem-plovil-300x109.jpg Oseba, ki želi upravljati čoln dolžine do 24 m, mora opraviti izpit za čoln (potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna). Tečaj za izpit za čoln obsega 12 ur. Običajno tečaji potekajo v popoldanskem času  med 17:00 in 21:00 ob torkih, sredah in četrtkih v Ljubljani, v drugih mestih pa ob ponedeljkih, torkih in sredah med 16:30 in 20:30. Izjemoma se termini izvajajo tudi v drugačnem zaporedju in ob vikendih. Za točen potek izbranega termina (izpit za čoln) nas kontaktirajte. Na tečaju obdelamo vse teme, ki so potrebne za uspešno opravljanje izpita: Tečaj za izpit za čoln lahko pri nas opravljate v: Cena tečaja z izpitom znaša 149,00 € Cena zajema:  

VHF GMDSS

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/navticno-izobrazevanje-in-najem-plovil_3-300x180.jpg VHF GMDSS (Global Maritime Distress and Safety Sistem) je sistem pomorske radiotelefonije. Oseba, ki želi upravljati z radijsko postajo, ki omogoča selektivni klic (VHF-GMDSS radijska postaja) in ki želi upravljati s plovilom, na katerem je vgrajena radijska postaja, mora z izpitom pridobiti potrdilo za upravljanje z VHF GMDSS radijsko postajo.Potrdilo za upravljanje z VHF-GMDSS radijsko postajo lahko pridobi oseba, ki je stara najmanj 16 let.Vsebina tečaja za VHF GMDSSTečaj za VHF GMDSS zajema naslednje vsebinske sklope, ki so zahtevani po programu: Vsi vsebinski sklopi so sestavni del izpita. Za vsak vsebinski sklop Vam bodo posredovana možna izpitna vprašanja in odgovori. Na tečaju boste pridobili tudi ustrezno praktično znanje. Tečaj za VHF GMDSS traja 4 polne ure. Običajno se izvaja v enem popoldnevu ob delavnikih. Predavali vam bodo najbolj izkušeni predavatelji, tečaj in izpit pa boste opravljali na VHF GMDSS simulatorju, katerega boste lahko uporabljali tudi doma. Lokacije tečajev za vhf gmdss: Izjemoma tečaje organiziramo tudi v drugih krajih. Za več informacij nas kontaktirajte. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/navticno-izobrazevanje-in-najem-plovil_4.jpg Cena tečaja in izpita znaša 149,00€ Cena zajema:

Individualni tečaj

Za vas po prejetem povpraševanju in dogovoru pripravimo individualno ponudbo. Prilagodili se bomo vašim željam glede kraja in časa izvedbe tečaja, prav tako pa vas bomo zastopali na Upravi RS za pomorstvo pri prijavi na izpit. Individualne tečaje izvajamo praktično v vseh Slovenskih regijah in v vseh mesecih v letu. Individualni tečaj za izpit za čoln je primeren za vse skupine, društva, organizacije, sindikate, osebe z malo prostega časa, vse tiste, ki si želite bolj oseben tečaj v zelo majhni skupini, …  

Cenik

  VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.