Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Alumero, proizvodnja, montaža in storitve, d.o.o.

alumero d o o proizvodnja in montaza aluminijskega stavbnega pohistva slovenska bistrica


Kolodvorska ulica 39, 2310 Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
Prikaži web

Alumero d.o.o. ustvarja trajnostne rešitve, ki temeljijo na inovativnih idejah. Pri snovanju novih rešitev uporabljamo bogate pretekle izkušnje in naše izredno poznavanje alu izdelkov in njihove proizvodnje. Trajnostne rešitve lahko dosežemo s pomočjo stroškovno učinovitega načrtovanja proizvodnje in s premišljenim oblikovanjem rešitev ter učinkovito in gospodarno uporabo tehnološke opreme. Naše proizvodne kapacitete v različnih državah (Nemčija, Poljska, Nizozemska in Slovenija) jamčijo stroškovno učinkovito načrtovanje izdelkov, konstantno kvaliteto proizvodov in zanesljive roke dobave. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/proizvodnja-in-montaza-aluminijskega-stavbnega-pohistva-slovenska-bistrica.jpg

Alu konstrukcije

V podjetju ALUMERO se veselimo izzivov, kjer lahko pokažemo vse svoje znanje in izkušnje – vsekakor je to področje projektiranja in izdelave alu konstrukcij, kjer lahko izbirate: Na podlagi ogleda vaše gradbene situacije in ob upoštevanju vaših individualnih zamisli z našim strokovnim znanjem izdelamo idejno zasnovo, izvedemo projektiranje, proizvodnjo in montažo izbrane alu konstrukcije za vaš poslovni objekt ali vašo stanovanjsko hišo. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/proizvodnja-in-montaza-aluminijskega-stavbnega-pohistva-slovenska-bistrica_2-300x147.jpg

Alu vhodna vrata

Aluminijska vhodna vrata imajo v svoji obliki in funkciji odločilno vlogo pri oblikovanju stanovanjskih in poslovnih objektov.   Alu vhodna vrata je možno izdelati  v številnih izvedbah, kar omogoča različne oblike in funkcije vrat.  

Alu ograjna vrata

Vrata so izdelana iz visokokakovostne aluminijske zlitine AlMgSi0.5, ki jo odlikujeta visoka trdnost in visoka korozijska obstojnost. Za vodenje vrat skrbita dva vozička, ki sta v vodih vrat. Vodeni na ročni pogon - opcija motorni pogon. Nudimo vam:  

Alu ograje

  Prednosti alu ograj:

Panelne ograje

Panelne ograje so primerne za hitro in profesionalno postavitev, saj za razliko od klasičnih ograj ne potrebujejo vogalnih in napenjalnih stebričkov z diagonalnimi oporami. Odlikuje jih tudi lep estetski videz. Vsi paneli in stebri so izdelani iz galvansko cinkanega in barvanega jekla. To jim omogoča visoko življensko dobo brez vzdrževanja. Paneli in stebri so v samem proizvodnem procesu podvrženi rednim testom površinske obstojnost (test v solni kopeli).

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/proizvodnja-in-montaza-aluminijskega-stavbnega-pohistva-slovenska-bistrica_3.jpg

Ostala ponudba

Poleg fasadnih sistemov, stavbnega pohištva, zimskih vrtov in ograj nudimo v našem podjetju tudi ostale proizvode in storitve po naročilu.  

Trenutno v AKCIJI

  VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.