Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Ambient Dekor, PIŠ BOJANA LESKOVEC s.p.- Idrija

ambient dekor pis bojana leskovec s p idrija idrija


Dole 4, 5280 Idrija
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

 ,,Ambient Dekor,,

PIŠ BOJANA LESKOVEC s.p.- Idrija

  http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ambient-dekor-idrija_1-300x97.jpg   Podjetje PIŠ Bojana Leskovec s.p. deluje pod blagovno znamko AMBIENT DEKOR od leta 2002. Poslujemo na lokaciji in sicer na Slovenski cesti 17 v Spodnji Idriji, kjer se nahaja naša trgovina in delavnica. Z večletno prakso smo ugotovili, da kupcu veliko pomeni naša celovita ponudba storitev od obiska na domu, svetovanja, izmere do montaže in vzdrževanja zavester ostalih dekorativnih izdelkov za dom. Skratka za kupca si vedno vzamemo čas, kar je ena od naših prednosti pred podobnimi ponudniki. Vedno se skušamo prilagoditi njihovim željam in hkrati oblikovati izdelek v skladu z modnimi trendi, uporaben in praktičen za vzdrževanje. Idrijska klekljana čipka je zelo pomemben del naše ponudbe, vedno dajemo poudarek na kvalitetni vgradnji čipke v izdelek, po čemer smo tudi znani in ponosni na to. Stranko poučimo o nadaljnjem vzdrževanju takega izdelka oziroma ji ponudimo možnost, da to storimo mi. Pri oblikovanju izdelkov s čipko uporabljamo nove materiale in nove načine vgradnje čipke, pa tudi klasične rešitve s pridihom tradicije. V naši najnovejši ponudbi so tudi razna senčila, kot so screeni, roloji, panele, žaluzije in plišeji, ki prihajajo v ospredje v zadnjih letih in se odlično dopolnjujejo k moderni notranji in zunanji arhitekturi. Seveda nudimo tudi različne karnise in ostali pribor za obešanje zaves. Svojo ustvarjalnost plemenitimo z obiskom svetovno znanih sejmov z našega področja (Heimtextil), s sodelovanjem z našimi poslovnimi partnerji, branjem strokovne literature, spremljanjem modnih trendov in upoštevanjem potreb in predlogov naših kupcev. Vedno iščemo poti do novih tehnoloških in oblikovnih rešitev. Ena takih novosti so naša dekorativna svetila.

Največja nagrada in hkrati najboljša reklama za naš trud so zadovoljne stranke, ki se vračajo in za naše izdelke navdušijo še svoje prijatelje in znance.

Izdelki so od sedaj na voljo tudi v spletni trgovini.

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ambient-dekor-idrija_2-300x172.jpg

Naši izdelki

 

Naše storitve

 

Zaupali so nam že številni

V svojem dolgoletnem delovanju smo imeli priložnosti sodelovanja že s številnimi strankami.Naša največja nagrada je zadovoljstvo naših strank. Ravno zaradi tega našim strankam vedno prisluhnemo, prisluhnemo njihovim željam in idejam ter s svojo ustvarjalnostjo naredimo njihov dom topel in prijazen.

Naše reference

 

več na strani,….

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ambient-dekor-idrija-300x186.jpg Ker se zavedamo, da je zelo težko izbirati darilo za drugo osebo in pri tem še zadeti njen okus, Vam ponujamo rešitev – DARILNI BON. Vrednost le-tega lahko izbirate sami.Če želite, lahko pri nakupu sodeluje več oseb in so le-te poleg vas tudi napisane na bonu. Ponujamo Vam tudi možnost, da dodate osnovnemu tekstu še kakšno lepo misel oz. poljubno besedilo. Vse skupaj zabeležite v spodnji obrazec in pošljite. Darilni bon bomo posebej za Vas izdelali skrbno ter Vam ga poslali na Vaš naslov.
 

Vabimo Vas k ogledu naše celotne ponudbe ali pa nas kontaktirajte in z veseljem Vam bomo svetovali. 

 

Hvala. Zagotavljamo vam, da bo vaš obdarovanec zadovoljen z darilom!

 

Največja nagrada in hkrati najboljša reklama za naš trud so zadovoljne stranke, ki se vračajo in za naše izdelke navdušijo še svoje prijatelje in znance.

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ambient-dekor-idrija_3-300x224.jpg

Hvala za zaupanje!
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.