Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

APARTMAJI JEZERO BLED, SOBE JEZERO BLED

apartmaji jezero bled sobe jezero bled


Selo pri Bledu 35, 4260 Bled
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Apartmaji jezero Bled, sobe jezero Bled

Apartmaji jezero Bled, sobe jezero Bled

PR"MAJTON smo gostišče, ki se nahaja v vasi Selo, 1000 m od Blejskega jezera in 1500 m od centra Bleda. Hiša je popolnoma nova, prijetno urejena v podeželskem slogu. Vsaka soba je opremljena s TV, brezplačen WiFi, kopalnico in balkonom ali teraso. Brezplačno parkiranje! Ne spreglejte naše ponudbe, kjer si lahko ogledate naše sobe in apartmaje!

Imamo družinsko tradicijo čolnarjenja na Blejskem jezeru s čolnom na vesla, imenovanim pletna. Običajni tura nas popelje na otok s starodavno cerkvijo in zvonom želja. V okolici je tudi veliko urejenih kolesarskih poti, za malo manj zahtevne in tudi bolj zahtevne goste, tako da vam lahko ponudimo najem koles. In po napornem dnevu se lahko sprostite v domači savni. Imamo finsko in bio savno z izbranimi eteričnimi olji. 

RADI PREŽIVITE NEKAJ KVALITETNEGA ČASA S PRIJATELJI IN DRUŽINO? MOGOČE POTREBUJETE SAMO ROMANTIČEN VIKEND S PARTNERJEM, PROČ OD HITREGA ŽIVLJENJA IN MESTNEGA HRUPA?

Gostišče PR"MAJTON, v osrčju neokrnjene narave, pod gorami in v bližini nebeško modrega jezera, je pravi kraj za vas! Kontaktirajte nas že danes, se že v naprej veselimo vašega obiska. Nahajamo se v vasi Selo pri Bledu, 800 m od jezera,1500 m od centra Bleda. Ponujamo vam:
– 2 dvoposteljne sobe,
– 4 troposteljne sobe,
– 1 soba za 4 osebe (dve ločeni spalnici),
– 1 soba za 4 osebe,
– 1 apartma za 3 osebe (2+1),
– 1 apartma za 6 oseb (4+2).

Hiša je nova in prijetno urejena, v kmečkem stilu. Vsaka soba ima TV, priključek za internet, kopalnico in balkon ali teraso. BREZPLAČEN PARKING!!!

DVOPOSTELJNE SOBE - 2x
TROPOSTELJNE SOBE - 4x
APARTMA (2+1) - 1x
DRUŽINSKA SOBA ZA 4 OSEBE - ločeni spalnici 1x
DRUŽINSKI APARTMA ZA (2+2) - 1x

Naš penzion ima tudi družinsko tradicijo in sicer prevoze na otok s pletno in ogled cerkve, kjer lahko pozvonite na zvonček želja. Možna je tudi izposoja čolna za 4 osebe (15€ / 1,5 ure – čoln). Cena vožnje s pletno je 14€ na osebo, za skupine je 11€ na osebo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko naše telefonske številke. Ne spreglejte tudi naše ponudbe in spletne strani!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.