Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

TURI, turizem Pohorje, d.o.o.

apartmajsko naselje ribnica na pohorju ribnica na pohorju


Ribnica na Pohorju 24, 2364 Ribnica na Pohorju
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
Prikaži web

Privoščite si oddih v počitniškem letovišču Ribniško Pohorje, v objemu idilične vasi in smučišča. Zimski čas doživite na smučišču, v poletnih mesecih pa se osvežite na razgibanih kolesarskih poteh neokrnjene narave. Razvajajte se v wellness centru ali zaplavajte v naravnem kopališču. S prijatelji odigrajte napeto igro odbojke na mivki. Pomerite se v nogometu, košarki, tenisu... Počitek bo še večji užitek v prostornih in bogato opremljenih 50 apartmajih. Ti se nahajajo v 5 različnih hišah Breza, Ribnica I, Ribnica II, Sitar in Tisa. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/turizem-pohorje_1-300x212.jpg

APARTMAJI TISA***

 

APARTMAJI RIBNICA****

APARTMAJI SITAR***

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/turizem-pohorje_2-300x167.jpg

APARTMAJI BREZA****

 

Zimske dogodivščine za vso družino

Rekreacija v naravi je pravi užitek in zadovoljstvo. Bivanje v domačem vzdušju tik ob smučišču, pa brezskrben oddih in sprostitev. Privoščite si izjemne počitnice s posebno ponudbo. Podarimo vam 20% ob rezervaciji namestitev.

Wellness

Wellness označuje sodobno paradigmo zdravja. Je življenjski slog, ki zajema zdravo prehrano, telesno aktivnost in sprostitev ter krepitev zdravja s pomočjo savn, masaž in lepotnih tretmajev. Je pozitivno razmerje, ki ga ima človeka do lastnega telesa. Namenjen je regeneraciji, odpravi stresa, povečuje življenjsko energijo in podaljšuje življenje. V Wellness centru Sitar smo pod vodstvom wellness strokovnjakov pripravili različne vrste savn, masaž in lepotnih tretmajev.  

Restavracija Ribnica

Restavracija Ribnica se nahaja le 50 m od smučišča. Pozimi nudi toplo zavetje v domači notranjosti, poleti pa razkriva idiličen pogled s terase. Polni okusi in omamne dišave, vas bodo popeljali skozi pristno pohorsko kuhinjo. Kosila in malice imajo pridih drugačnosti in pohorske tradicije. Na voljo so samopostrežni obroki in tematska kosila, večerje, ki zadovoljijo tudi največje gurmane. V restavraciji poskrbimo za dobro vzdušje ob organizaciji vaših dogodkov:  

Ribnica na Pohorju

V centru vasice se nahaja živahno zimsko in poletno letovišče Ribniško Pohorje. Pričakujemo vas, da v naši družbi preživite najlepše trenutke v pristnem stiku z naravo. Je eno izmed redkih, gorskih letovišč v Sloveniji, ki je nastalo na temeljih bogate, hribovske tradicije. Ribnica na Pohorju je idilična vasica na vršaju potoka Velke na Ribniškem Pohorju. Kraj leži na nadmorski višini 715 m in se ponaša z dolgoletno zgodovino.   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.