Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Avacom, proizvodnja in trgovina d.o.o.

avacom d o o proizvodnja in trgovina kozarcev rokavic in zamaskov godovic


Godovič 160, 5275 Godovič
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Podjetje AVACOM, proizvodnja in trgovina d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014, pred tem pa je od leta 1988 poslovalo na trgu pod imenom Kovinoplastika Alojz Vončina s.p. Vse od takrat podjetje uspešno posluje in se širi tudi na tuje trge. Poslujemo na področju Italije ter sodelujemo z podjetji iz Nemčije, Avstrije ter s Hrvaške. Poslovna pot se je začela s proizvodnjo izdelkov za dekorativna svetila, nato smo hitro smo vstopili tudi na trg izdelkov za široko potrošnjo. Prav slednje oziroma gospodinjska galanterija predstavlja največji del našega poslovanja. V največjem obsegu sodelujemo s večjimi trgovskimi verigami. V zadnjem času predvsem izpopolnjujemo ponudbo izdelkov za vlaganje živil. Podjetje je pridobilo tudi certifikat Slovenska kakovost. Naše odlike so: Naša vizija je ostati še naprej na vrhu na področju gospodinjskih izdelkov ter čimvečje zadovoljstvo kupca!  

Ponudba

Pokrovi in kozarci za vlaganje So visokokvalitetni pokrovi proizvedeni v Evropi. Imamo certifikate o ustreznosti pokrovov. Pokrovi so dobavljivi v različnih barvah, različni motivi (sadje, zelenjava) ter pokrovi z vašim dizajnom. Ponujamo pakiranja po 20 kosov ali po 30 kosov, je pa tudi možnost paletnega pakiranja. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/avacom_1-196x300.jpg Mrežice za vlaganje Mrežice so naš eden izmed prvih izdelkov, katere smo prodajali na trgu. Prepričujejo plesen na vloženih vrtninah ali na sadju. Po uporabi jo preprosto operete in je pripravljena za nadaljno uporabo.   Zamaški za steklenice Prodajamo zamaške vseh velikosti in iz različnih materialov (pluta,plastika,kovinski). Vsi materiali so ustrezni evropskim predpisom. Možna so tudi različna pakiranja v plastičnih blistrih.   Stojala za rezanje pršuta in nož Izdelujemo stojala iz nerjavečega jekla v več izvedbah.  Ponujamo več tipov stojal: Stojala so lahko na granitni ali marmorni podstavek. V kompletu je tudi možno dobiti visoko kvalitetne nože za rezanja pršuta v različnih dimenzijah. Stojala so primerno darilo za praznovanje obletnic, rojstnih dnevov ali pa tudi kot poslovno darilo poslovnim partnerjem v kombinaciji z pršutom.   Zaščitne rokavice V ponudbi imamo tudi zaščitne rokavice iz latexa in nitrila. Nitrilne rokavice so brez smukca kar prepričuje alergijo na smukec in so močnejše. Rokavice so pakirane po 10 ali po 100 kosov.Na voljo so v treh velikostih. Imamo certifikat o stiku z živili. Rokavice so uporabne za domačo uporabo in za delo v okolici doma oziroma tudi za zdravstvene namene. Rokavice so kvalitetne kar tudi dokazuje zaupanje zobozdravnikov in zadovoljnih uporabnikov. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/avacom_2-300x291.jpg Gumi vezice Gumi vezice so narejene iz naravnega kavčuka. Na voljo so v različnih dimenzijah in v različne barve. So kvalitetne in so primerne za uporabo doma ali pri opravljanju vaše poslovne dejavnosti.   Pečatniki za steklenice Z njimi pečatimo steklenice z navojnim zamaškom. Pečatimo lahko steklenice vseh velikosti. Primerno za vinarje oziroma za uporabo v kuhinji.   Cedila Ponujamo tudi visoko kvalitetna cedila iz Inox-a . Na voljo v različnih dimenzijah. Za več informacij nas kontaktirajte.   Nalepke V ponudbi ponujamo tudi nalepke, s katerimi lahko enostavno označite ozimnico. Na voljo je več motivov ( slive, breskve, jagode, češnje, marelice, maline, jabolka, označevalne). Nalepke so pakirane po 24 kosov skupaj, dobite pa jih v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji.   Ostali gospodinjski izdelki V tej sekciji Vam predstavljamo še naš ostali prodajni program. V njemu lahko najdete sledeče izdelke:   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.