Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MILOŠ JERMAN S.P.

Avto servis JERMAN Koper, avtooptika, prodaja pnevmatik in platišč Koper


Šalara 45a, 6000 Koper
...... Prikaži tel
Prikaži web

Že več kot 25 let vam v podjetju Avto servis JERMAN Koper, avtooptika, prodaja pnevmatik in platišč Koper, nudimo kvalitetne in profesionalne storitve na področju avtoservisa, avtooptike, vulkanizerstva in zastopstvo pri prodaji blaga in storitev.

Naša prioriteta je, da so vse storitve opravljene kvalitetno, profesionalno ter v dogovorjenem časovnme obdobju. Zato tudi redno spremljamo vse novosti katere uporabljamo pri vsakdanjem delu. Uporabljamo pa tudi najsodobnejšo opremo. Zaradi nenehne želje po izboljšanju in večji konkurenčnosti na trgu smo pridobili zadovoljstvo številnih strank.

Avtoservis

Pri nas dobite celovite avtoservisne storitve z vrhunsko kakovostjo vzdrževanja in servisiranja vašega vozila. V okviru svojih servisnih storitev ponujamo servisiranje vseh vseh vrst vozil ne glede na znamko; osebna, dostavna in terenska vozila.

V okviru avtoservisnih storitev nudimo:

ᵜ vzdrževanje
ᵜ popravilo avtomobila
ᵜ kontrolo podvozja
ᵜ popravilo in vzdrževanje zavornih mehanizmov (vzdrževanje zavornih oblog, popravilo zavornih čeljusti, menjavo kolutov, popravilo hidravličnih sistemov)
ᵜ pregled tekočin

Naša primarna skrb je vaša varnost in zadovoljstvo, zato sta pregled in popravilo avtomobila opravljena z najsodobnejšo tehnično opremo in s strani izkušenih strokovnjakov. Smo prava izbira za vašo brezskrbno vožnjo, saj samo redno in dobro vzdrževan avto vam lahko prihrani veliko časa, živcev ter nenazadnje tudi denarja.

Avtooptika

Ustrezna avtooptika poskrbi za to, da vožnja poteka gladko, brez tresenja ali drugih motenj. Zagotovi tudi, da vas vozilo ‘uboga’ in da kolesa sledijo zavojem volana. Dobre zimske in letne pnevmatike niso dovolj za varno in prijetno vožnjo. Pomembno je tudi to, da so vse štiri pnevmatike enakomerno naravnane.

Natančna naravnanost vseh štirih koles mora biti enakomerna in pravilno nastavljena, saj je to ključno za varno vožnjo, poleg tega pa vpliva tudi na enakomerno obrabo vseh štirih pnevmatik, manjšo porabo goriva, zmanjša pa se tudi obraba krmilnega in voznega mehanizma.

Prav zato je avtooptika nepogrešljiv element pri vzdrževanju vašega avtomobila. Če imate težave pri vodljivosti vašega avtomobila, ne odlašajte več, pokličite Avto servis JERMAN Koper, avtooptika, prodaja pnevmatik in platišč Koper.

Vulkanizerstvo

Ustreznost pnevmatik za vaš avtomobil je odvisno od mnogih dejavnikov. Menjava gum se priporoča ob prehodu iz zimske v poletno sezono in obratno, zato ima večina avtomobilov na voljo dvoje vrst pnevmatik; zimske pnevmatike oziroma zimske gume ter letne pnevmatike oziroma letne gume.

Nudimo:

∞ svetovanje
∞ prodajo platišč
∞ prodajo pnevmatik
∞ popravilo platišč
∞ popravilo pnevmatik
∞ skladiščenje

Izpušni sistemi

Pri rednem vzdrževanju vozila je potrebno temeljito pogledati tudi izpušne sisteme. Vsi vemo, da izpušni sistemi regulirajo hrup, pripomorejo k boljši izrabi goriva in vplivajo na zmogljivost avtomobila. V našem prodajnem programu so vam na voljo različni izpušni sistemi, izpušni lonci, katalizatorji, gibljive cevi in kolektorji. Svetujemo pri nakupu izpušnega sistema, poskrbimo za strokovno montažo, vzdrževanje in popravilo.

Avtodiagnostika

Vsa sodobna vozila so opremljena s kompleksnimi elektronskimi sistemi, pri katerih se pogosto pojavljajo napake. Avtodiagnostika se priporoča kot del rednega vzdrževanja vozila (avtoservis), saj je to edini način, kako lahko ugotovimo dejansko stanje vseh elektronskih sistemov v vašem avtomobilu. Avtoservisne storitve na področju avtodiagnostike zagotavljajo zanesljive ugotovitve glede najpomembnejših elementov v vašem avtomobilu. Sem sodi tudi stanje vašega motorja, ki vpliva na to, kako vozilo deluje in kakšna je njegova poraba.

Za vse nadaljne informacije pokličite na telefonsko številko 05/ 625 - 03 - 00 oziroma na 041/ 625 - 700. Naj za varno delovanje vašega jeklenega konjička poskrbi Avto servis JERMAN Koper, avtooptika, prodaja pnevmatik in platišč Koper.

DODATNE INFORMACIJE

● Cenik

● Online naročanje
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.