Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

AVTODIAGNOSTIKA DAMIR HORVAT S.P.-ČRENŠOVCI

avtodiagnostika damir horvat s p crensovci crensovci


Srednja Bistrica 87, 9232 Črenšovci
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
...... Prikaži email

,,AVTODIAGNOSTIKA,,

Damir Horvat s.p.-Črenšovci

O nas

Podjetje  AVTODIAGNOSTIKA Damir Horvat s.p. so strokovnjaki na področju servisiranja vaših jeklenih konjičkov. So sinonim za ugodna menjava gum Pomurje.

Nudimo Vam storitve:

Servis vozil

Avtoservis je ključnega pomena za vašo varnost na cesti. Da bi se izognili neprijetnim trenutkom, ki jih lahko povzroči malomaren odnos do avtomobila, mu moramo zagotoviti redni avtoservis. Pravočasni servis vozila tako ne samo preprečuje težave, temveč podaljšuje tudi življenjsko dobo vašega avtomobila.

Če menimo, da na prvi pogled z našim vozilom ni nič narobe, se lahko krepko motimo. Servis avtomobila z računalniškim pregledom odkrije tudi najmanjše napake v notranjosti vozila, ki počasi a vztrajno privedejo do mnogo hitrejše obrabe sistemov, zato strokovnjaki priporočajo redni servis vozil.

Takšen servis vozila pripomore h konstantnemu obnavljanju sistemov, ki zato zdržijo precej dlje kot bi sicer, poleg tega pa je cena za servis veliko ugodnejša.

Nekateri vozniki z avtoservisom odlašajo, ker menijo, da bodo tako nekaj prihranili. Vendar je to precej zmotno prepričanje, saj ima pogostejši servis vozil ne samo finančne, ampak predvsem varnostne prednosti, ki jih ne smemo zanemariti. Ne spravljajte sebe in svojih najbližjih v nepotrebno nevarnost in obiščite avtoservis.

Polnjenje klimatske naprave

Vzdrževanje klimatske naprave je zelo pomembno, saj pravilno vzdrževana klima pomeni udobje in svežino v vašem avtu. Danes si je že kar težko predstavljati daljšo vožnjo v avtomobilu brez avtomobilske klimatske naprave, še zlasti poleti. Plin za klimo, ki ga uporabljamo pri nas, je kvaliteten in okolju prijazen. Obiščite nas in poskrbeli bomo za pravilno vzdrževanje klimatske naprave oz. za strokovno polnjenje. Uporabili bomo plin za klimo, ki bo vaši avto klimi omogočal dolgotrajno in učinkovito hlajenje, hkrati pa ne bo obremenjeval okolja.

Vulkanizerstvo

V  urejeni vulkanizerski delavnici vam nudimo cenovno ugodne in kakovostne vulkanizerske storitve. Montažo in centriranje pnevmatik opravljamo na sodobnih napravah, kar vam zagotavlja visoko kakovost opravljenih storitev.

Menjava pnevmatik je nujno potrebna za pravilno obrabo

Priporočljivo je, da menjava pnevmatik oziroma nova montaža poteka od sprednjih koles na zadnja. Takšna menjava pnevmatik se imenuje rotacija pnevmatik in zagotavlja enakomernejšo obrabo le-teh.

Priporočamo, da je montaža pnevmatik opravljena po križnem X vzorcu. Takšna menjava pnevmatik natančneje pomeni, da pnevmatiki, ki sta na zadnji osi, vzporedno prestavimo na sprednjo os.

Sprednji dve pnevmatiki iz sprednje pogonske osi pa prestavimo na zadnja platišča tako, da ostaneta na isti strani vozila. Izvedemo še centriranje pnevmatik in vaš avto je nared.

Avtoelektronika, diagnostika

Za diagnosticiranje vašega avtomobila uporabljamo najsodobnejše testerje s področja avtoelektronike.

S tem dosežemo, da je praktično vsak problem, ki nastane v delovanju avtomobilske elektronike, rešljiv v najkrajšem možnem času.

8x zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,
  2. zanesljivost in hitra odzivnost,
  3. natančnost,
  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
  5. maksimalno posvečanje strankam,
  6. držanje zastavljenih rokov,
  7. dolgoletne izkušnje,
  8. zadovoljstvo strank.

več na strani https://www.facebook.com/damir.horvat.96?lst=535384529%3A1735042613%3A1483964786

So kvalitetni, hitri in ugodni ter vedno dosegljivi na dane kontakte. Za ostale informacije vezane na ugodna menjava gum Pomurje, jih kontaktirajte.

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.