Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

AVTOHIŠA SNOJ D.O.O.-LJUBLJANA

AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. LJUBLJANA


Cesta Ceneta Štuparja 4A, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web
...... Prikaži tel

,,AVTOHIŠA SNOJ d.o.o.-LJUBLJANA,,

 Vzdrževanje in popravila motornih vozil

AVTOSERVIS, AVTOKLEPARSTVO, AVTOLIČARSTVO, VULKANIZERSTVO

Govorimo

O nas

Avtohiša Snoj – Uspešno družinsko podjetje, kjer je skrb za celovito ponudbo strankam eden trdnejših temeljev uspešnega poslovanja. Podjetje z več kot tridesetletno tradicijo prisluhne kupcu, obravnavamo ga osebno in se zato v njegovo veliko zadovoljstvo posvetimo njegovim potrebam, željam in pričakovanjem. Zadovoljne stranke so naše največje bogastvo.

Nahajamo se v Črnučah, natančneje na Cesti Ceneta Štuparja 4, kjer se naše delavnice razprostirajo na skoraj 2500m2. Objekta obsegata sodobno avtomehanično, avtoličarsko in karoserijsko delavnico, kar nam omogoča, da poleg kleparskih in ličarskih ter mehaničnih storitev, najbolj zahtevnim strankam ponudimo še vulkanizerske storitve, velik izbor dodatne opreme in pnevmatik ter prevoz poškodovanih vozil. Podjetje je naklonjeno novim tehnologijam ter nenehnim izobraževanjem svojih zaposlenih, kar nam omogoča celovito rešitev za vzdrževanje in popravilo vsakega vozila. Naši ključni vrlini sta predvsem predanost in kvaliteta.

 

Naše storitve: 

 prodaja vozil,
 prodaja vozil po sistemu staro za novo na kredit in leasing,
– rabljena vozila: kliknite tukaj za aktualno ponudbo,
– avtoservis: servisiranje vseh znamk vozil >> več,
– avtokleparstvo >> več,
– avtoličarstvo (za vse znamke vozil)>> več,
– pogodbeni servis in cenilno mesto za VSE zavarovalnice,
 popravilo karoserije brez ličanja (toča),
 avtostekla,
 avtooptika,
– vulkanizerstvo, prodaja in premontaža pnevmatik >> več,
 polnjenje in pregled klima naprav,
– trgovina z rezervnimi deli,..

ZAKAJ AVTO SNOJ?

Zagotovljena mobilnost

Ponujamo vam velik park nadomestnih vozil za čas, ko je vaše vozilo na servisu. Tako lahko brez težav opravite svoje službene in dnevne obveznosti.

Zaupanje in strokovnost, podprta z 12-mesečno garancijo

Vaše vozilo pregleda in popravi ekipa visoko tehnično uposobljenih in izobraženih avtomehanikov in avtoelektrikarjev. Na storitev in nadomestne dele nudimo 12-mesečno garancijo.

Kakovostna storitev za pošteno ceno

Z vami se vnaprej dogovorimo o potrebnih popravilih ter vas seznanimo z okvirno ceno, da vozilo odpeljete brez neprijetnih stroškovnih presenečenj. Vašim željam in pričakovanjem poiščemo pravo strokovno in cenovno rešitev.

 

8 x Zakaj obiskati ravno nas?


več na strani,….       več na strani,….    

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.