Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

B2S, ŠPORTNO SVETOVANJE, SANDI DEKLEVA S.P.

b2s sportno svetovanje sandi dekleva s p 6310


Sencna ulica 19, 6310 Izola
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Športni treniranje jadranja

V podjetju B2S, športno svetovanje, Sandi Dekleva s.p. smo strokovnjaki na podrocju jadranja in športne psihologije. Radi imamo kar delamo in to strast z veseljem delimo in spodbujamo jadralce, da zacno tekmovati z One Design jadrnico.

Ponujamo vam trenerje z A stopnjo diplome, pridobljeno pri Jadralni zvezi Slovenije, ki bodo trenirali vaš olimpijski tim in ostale programe za vaš jadralni klub.

Z našimi izkušnjami poskrbimo, da mladi jadralci pridobijo najboljše tehnicne spretnosti, nudimo jim strokovno treniranje in spodbudo, da postanejo najboljši tekmovalni jadralci prihodnosti.

Športna psihologija

Poleg coachinga športnega jadranja se ukvarjamo tud s športno psihologijo, s strateškim planiranjem sezone in planiranje vaše športne kariere. Istocasno vas  naucimo pravil tekomovalnega jadranja in kako izbrati najboljšo taktiko.

Doseženi rezultati:

1. mesto 470 JEC 2003 – Hmeljak – Nevecny
3. mesto Laser 4.7 JWC 2005 – Dany Stanišic
9. mesto Optimist WC 2005 – Jakob Božic
9. mesto Optimist WC 2005 – Kim Pletikos
1. mesto Optimist Slovenian Champion 2004, 2005 and 2007
1. mesto Optimist Slovenian Team Champion 2003, 2004, 2006, 2007 and 2009

Zaupajte nam svoje želje in naredili bomo vse, da dosežete vaše cilje!

Šole jadranja

Prodaja in strokovno svetovanje pri nakupu jadrnice

Preko nas lahko kupite North Sail, Supreme sails in One sails jadrnice. Seveda vam pri izbiri prave za vas strokovno svetujemo.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.