Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Brezavšček d.o.o., kamnoseška dejavnost

brezavscek d o o kamnoseska dejavnost nova gorica


Ulica Toma Brejca 16, 5000 Nova Gorica
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
Prikaži web

Družinsko podjetje Brezavšček d.o.o. se je od skromnih začetkov leta 1957 z ljubeznijo do kamna in ustvarjalno strastjo razvilo v vrhunsko kamnoseštvo. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/Kamnosestvo-Nova-Gorica_1.jpg Dejavnost prehaja v tretjo generacijo in v vseh teh desetletjih smo pridobili obširne izkušnje in znanje, potrebne za izdelke najvišje kakovostni. Vsaka vrsta kamnine ima svojo strukturo in svoje zakonitosti. Zato je vsako, tudi najmanjše delo, celovit projekt: izbrati je treba najprimernejši kamen, odločiti se za oblikovanje, pristopiti s pravo tehnologijo in vložiti veliko znanja in izkušenj, da lahko nastane večna stvaritev. Narava je potrebovala milijone let, da je izdelala takšno ali drugačno osupljivo kamnino. Obdelavi se je treba posvetiti v celoti, sodelovati z vrhunskimi oblikovalci in arhitekti… Veliko se je treba pogovarjati z naročnikom, da odkrijemo prave želje naročnika in naravnemu materialu vdahnemo človekov navdih. Tradicija, izkušnje, predano delo in veščine kamnoseške obrti nam, s pomočjo najsodobnejše tehnologije in tesnim sodelovanjem z naročniki in oblikovalci, omogočajo ustvarjanje uporabnih in trajnih osupljivih stvaritev. Z individualnim pristopom in sproščeno komunikacijo bomo, skupaj z vami, poiskali najprimernejše in celovite rešitve za uresničitev vaših želja. Pri tem sodelujemo z izbrani strokovnjaki na področju arhitekture in oblikovanja ter dobavitelji z najširšo ponudbo kakovostnih materialov. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/Kamnosestvo-Nova-Gorica_2-300x170.jpg

Prodajni program

 

Material

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/Kamnosestvo-Nova-Gorica_3-300x152.jpg

Akcije

VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.