Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

BU POWER SISTEMI, prodaja in servis motorjev in rezervnih delov, d.o.o.

bu power sistemi d o o prodaja in servis motorjev in rezervnih delov kranj


Šuceva ulica 25, 4000 Kranj
...... Prikaži tel
Prikaži web

Podjetje BU Power Systems Slovenija je Vaš ekskluzivni distributer izdelkov znamk Perkins in Perkins Marine Power za Slovenijo, Srbijo ter Bosno in Hercegovino. Naši visoko usposobljeni sodelavci so jamstvo, da Vam bomo vedno ponudili ustrezno strokovno svetovanje glede naših izdelkov in paket celovitih storitev, ki so najboljši odgovor na vse Vaše potrebe, povezane z našimi motorji. Podjetje BU Power Systems Slovenija ponuja Perkinsovo storitev „Direct Delivery”, to je neposredno dostavo vseh originalnih Perskinsovih rezervnih delov. Naročeni rezervni del Vam bomo dostavili že naslednji delovni dan. Poleg tega imamo v našem Servisnem centru na zalogi celotni nabor rezervnih delov, zato Vam lahko v najkrajšem času priskrbimo del, ki ga potrebujete.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/prodaja-in-servis-motorjev-in-rezervnih-delov-kranj_1-300x67.jpg

Izdelki

Perkins je eden največjih proizvajalcev dizelskih in bencinskih motorjev moči med 4 in 2000 kW in ponuja optimalne rešitve za uporabo motorjev v industriji, gradbeništvu, kmetijstvu in obdelavo materialov. Ponuja tudi motorje za plovila. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/prodaja-in-servis-motorjev-in-rezervnih-delov-kranj_2-300x137.jpg

Storitve

Kompleksno svetovalno dejavnost, razporejanje naših serviserjev in storitve za podporo kupcev usklajuje naš servisni oddelek. Sodobno opremljena delavnica in širok nabor preizkuševalnih naprav sta nujna za optimalne storitve. S pomočjo te opreme lahko BU Power Systems hitro najde pravi odgovor na vaše individualne potrebe. Ekipa izjemno motiviranih in strokovno izvrstno izobraženih inženirjev, tehnikov, komercialistov za pomoč strankam in prodajnih strokovnjakov zagotavlja, da BU Power Systems vedno izpolni svoja edinstvena in visoka merila na področju kakovosti in storitev.   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.