Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Mercado, spletna trgovina, Klavdija Tomasin s.p.

bueno si prodaja yerba mate napitkov blejska dobrava


Blejska Dobrava 138, 4273 Blejska Dobrava
...... Prikaži tel
Prikaži web

Bueno.si je spletna trgovina zdravih yerba mate napitkov, ki so učinkoviti pri zmanjševanju telesne teže, holesterola. Za dober dan "MATE" vsak dan! Spletna trgovina zdravih, učinkovitih in dobrih napitkov ter pripomočkov za lažjo pripravo oziroma pitje le teh. Napitek bogov ali zeleno zlato indijancev. Zadnje raziskave so pokazale, da je Yerba Mate napitek zelo zdrav, saj vsebuje poleg veliko človeku potrebnih dobrih vitaminov in mineralov tudi antioksidante, ki preprečujejo nastanek raka, uspešen proti holesterolu, izboljšuje prebavo, koristi kardiovaskularnemu sistemu, ima protivnetno delovanje ob vsem tem pa je še super za obvladovanje telesne teže. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/bueno_1-300x99.jpg

Yerba Mate

Zdrav naravni napitek, ki poživlja telo in duha. Mate vsebuje skoraj vse vitamine in minerale potrebne za vzdrževanje življenja. Poleg tega v rastlini mate najdemo tudi 15 aminokislin. Zaradi tega dejstva, da rastlina mate (Ilex paraguariensis) vsebuje 11 vitaminov in mineralov ter 15 aminokislin (skoraj vse snovi potrebne za življenje), jo v Južni Ameriki imenujejo "napitek bogov" ali "zeleno zlato indijancev". Dobrodejni učinki mate čaja: 1. krepi telesno odpornost, 2. zmanjšuje utrujenost in napetost mišic, 3. povečuje pozornost, koncentracijo, moč, energijo in vzdržljivost, 4. pomaga zmanjševati visok krvni tlak, holesterol in sladkor, 5. spodbuja prebavo, kontrolira apetit, pomaga pri zaprtosti, 6. spodbuja delovanje ledvic in odstranjevanje odvečne tekočine iz telesa, 7. pomaga pri dovajanju kisika v srce in pljuča tekom aktivnosti, 8. močan antioksidant, zavira staranje organizma in možnost nastanka raka, 9. idealen napitek med razstrupljanje telesa, 10. povečuje pozitivne dobrodejne učinke drugih rastlin Rastlina mate vsebuje:  

Matein

Mate čaj vsebuje snov, imenovano matein, ki spada v isto skupino kemičnih spojin kot kofein. Matein in kofein imata povsem drugačen učinek. Matein stimulira centralni živčni sistem, vendar za razliko od kofeina ne moti ciklusa spanja, celo nasprotno, spanec ureja in zmanjšuje občutek utrujenosti. Neželeni učinki niso opaženi. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/bueno_2-300x204.jpg

Varstvo in sprehajanje psov

Ponujamo varstvo psov in sprehajanje psov ter prodajamo osnovno opremo za pse, kot so povodci, oprsnice, posode, trening oprema, pripomočki za nego, igrače, itd. Smo iz gorenjske natančneje okolica Bleda in Jesenic, zato ponujamo sprehajanje psov za gorenjski konec. Varstvo psov pa izvajamo pri nas doma ali pa po potrebi tudi pri vas, kjer je varovančev pravi dom. Pasji varovanci pri nas imajo na voljo velik ograjen vrt, kjer se tudi čez dan lahko prosto gibajo in imajo tudi dosti sence ter seveda vedno čisto vodo. Psi oziroma pasji varovanci bivajo z nami in spijo v notranjosti, odvisno tudi od navade psov, zato imamo za posebne primere tudi večji zunanji pesjak z izhodom na vrt, če pes ni navajen bivanja notri ter ni primerno socializiran. Vsakemu pasjemu varovancu se individualno posvetimo in se prilagodimo njegovemu dnevnemu ritualu in načinu hranjenja. Nudimo tudi dodatno sprehajanje pasjih varovancev, kot tudi možnost samo sprehajanje psov ostalih psov, ki niso v varstvu pri nas. Priporočamo, da s seboj prinesete tudi svojo pasjo hrano in po potrebi, če je pes tako navajen tudi spalni box, saj je tako zamenjava okolja za kuža manj stresna. Vsak pes mora v varstvo priti zdrav, redno cepljen kot določa zakon ter zaščiten pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. S seboj prinesite tudi pasji potni list. Psi, ki so za notranje bivanje je zaželjeno, da pridejo čisti. V varstvo vzamemo omejeno število psov in prednost imajo socializirani psi.     VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.