Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

CI Produkt lesena gradnja, trgovina, storitve, inženiring d.o.o.

ci produkt d o o lesena gradnja komenda


Moste 80g, 1218 Komenda
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

CI Produkt d.o.o. je družinsko podjetje katerega korenine segajo že v leto 1965. Glavna dejavnost našega podjetja je gradnja lesenih stanovanjskih in nestanovanjskih objektov, ter energetska prenova objektov z naravnimi in ekološkimi materiali. Danes je CI Produkt partner, ki je na trgu znan kot profesionalen in zaupanja vreden partner pri snovanju, pripravi in vodenju izgradnje trajnostnih lesenih rešitev. Zagotavljamo racionalen, ekonomsko in terminsko učinkovit pristop v vseh fazah gradnje. V letu 2009 smo se opremili z računalniško vodenim CNC strojem za razrez lesenih konstrukcij, s katerim lahko še hitreje in uspešneje izpolnimo pričakovanja naših kupcev. Sodelujemo z različnimi podjetji na področju lesene gradnje v Sloveniji in tujini, katerim izdelujemo lesene konstrukcije za montažne hiše, večje objekte, ostrešja, itd. Tako lahko naše lesene konstrukcije najdete tudi v Švici, Franciji, Avstriji, Italiji, Irski itd. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ci-produkt_1.jpg

Okolju prijazne rešitve

Za samo gradnjo uporabljamo ekološko razgradljive materiale - naravne materiale na osnovi lesa. Naši objekti so nepotratni in zaradi manjše porabe za ogrevanje ne škodujejo povečanju co2, saj ga les ne oddaja v okolje, temveč ga shranjuje. Ponujamo sisteme, ki so okolju neškodljivi med samo gradnjo - celotni objekti in material. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ci-produkt_2-300x205.jpg

Lesene stanovanjske hiše

Lesene hiše ponujajo prijazno bivalno okolje, so ekološko sprejemljive, omogočajo različne arhitekturne zamisli, zagotavljajo odlično toplotno izolacijo in so potresno varne.   Skeletne hiše Lesena skeletna hiša je grajena iz lepljenega lesa. Konstrukcijo sestavljajo leseni pokončniki in prečnik, ki so med seboj povezani z natančnimi spoji in vijaki. Konstrukcija je sestavljena tako, da stoji samostojno, ter za samo stabilnost ne potrebuje pritrjenih plošč na konstrukcijo, kar je ena od prednosti pred panelno montažno hišo. Plošče, ki so nato pritrjene na skelet z notranje in zunanje strani, skeletu le doda stabilnost, trdnost in protipotresno varnost. Vsa dela, ki se izvajajo v skeletni hiši, so suhomontažna , tako da je gradnja hiše hitra in okolju bolj prijazna, kot gradnja klasično zidane hiše. Skeletna hiša ima v primerjavi z zidano prednost tudi v debelini izolacije pri enaki debelini stene, ter s tem veliko večjo energijsko vrednost, posledično pa manjše stroške ogrevanja. Za leseno hišo je pomembna paroprepustnost, zato vgrajujemo izolacijo iz lesnih vlaken ter celuloze. Poleg tega, da je omenjena izolacija veliko boljši izolator pozimi, poleti pa se spremeni v naravni ščit proti vročini. Ima namreč pri enaki debelini izolacije v primerjavi z kameno in stekleno volno, ter stiroporjem 2 - 4 krat daljši zamik vdora toplote skozi zunanji ovoj hiše. S tem preprečimo pregrevanje hiše v poletnem času in prihranimo pri nabavi nepotrebnih potrošnih klimatskih naprav. Lesena skeletna konstrukcija je zelo primerna za gradnjo nizkoenergijskih in pasivnih stanovanjskih hiš, kot celota omogoča ugodno in varčno bivanje, ter večinoma pušča proste roke pri načrtovanju le teh. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ci-produkt_3-300x188.jpg Masivne hiše   Hiša je grajena iz pred izdelanimi stenskimi in stropnimi elementi iz križno lepljenih plošč, ki so med seboj vijačeni z lesnimi vijaki. S ploščami izdelamo tudi ostrešje, lahko pa se ostrešje izdela klasično z legami, šperovci in kleščami, kar v tem primeru tudi malo poceni gradnjo. Z križno lepljenimi ploščami se lahko gradi objekte višje od 3 etaž. Plošče so zlepljene z deskami ki se v slojih pravokotno prekrivajo in tako omogočajo, da prenašajo nosilnost v obe smeri. S tem konstrukciji povečajo nosilnost, prenašajo dolge razpone in previse, ter povečajo protipotresno odpornost. Konstrukcijo je z notranje strani možno izdelati v vidni kvaliteti, kar predstavlja finalni sloj stene ali stropa. Prav tako kot pri skeletni gradnji je potrebna za zagotovitev določene energijske varčnosti dobra toplotna izolacija, ter zrakotesnost objekta. Vsa dela so suhomontažna, tako da je gradnja hitra in okolju prijazna. Masivna konstrukcija iz križno lepljenih plošč je primerna za gradnjo nizkoenergijskih in pasivnih stanovanjskih hiš, ter za večstanovanjske in industrijske objekte višjih od 2 etaž, ter za objekte z zahtevo po povečani nosilnosti v posameznih nadstropjih.

    http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ci-produkt_4-300x182.jpg

Gradnja z lesom

Lesena gradnja počasi a vztrajno dviga zavest investitorjev, da je odlična izbira, ne samo pri stanovanjski gradnji enodružinskih hiš, temveč tudi pri gradnji večjih objektov, v katere spadajo razni poslovni, proizvodnji, gospodarski, skladiščni, športni, vzgojno-varstveni in turistični objekti. Leseni objekti nudijo uporabnikom zdravo bivalno ali delovno okolje, saj les znanstveno dokazano na okolico deluje pomirjajoče in sproščujoče. Z uporabo lepljenega lesa na večjih objektih, enostavno rešujemo dolge razpone, obenem pa z večjimi prerezi lepljenih nosilcev dosežemo zelo dobro ognjevarnost, brez dodatne zaščite lesa. Tako leseni nosilci lahko ostanejo kot viden element strešne, stropne ali stenske konstrukcije, kar prostoru daje toplino in privlačen izgled.   Leseni objekti Lesena gradnja počasi a vztrajno dviga zavest investitorjev, da je odlična izbira, ne samo pri stanovanjski gradnji enodružinskih hiš, temveč tudi pri gradnji večjih objektov. Sem spadajo razni poslovni, proizvodnji, gospodarski, skladiščni, športni, vzgojno-varstveni in turistični objekti. Leseni objekti nudijo uporabnikom zdravo bivalno ali delovno okolje, saj les znanstveno dokazano na okolico deluje pomirjajoče in sproščujoče. Z uporabo lepljenega lesa na večjih objektih enostavno rešujemo dolge razpone, obenem pa z večjimi prerezi lepljenih nosilcev dosežemo zelo dobro ognjevarnost brez dodatne zaščite lesa. Tako leseni nosilci lahko ostanejo kot viden element strešne, stropne ali stenske konstrukcije, kar prostoru daje toplino in privlačen izgled.   Strešne konstrukcije http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/ci-produkt_5-300x186.jpg Lesene fasade Lesena fasada kot zaključni element poskrbi za lep in unikaten izgled zunanjosti objekta. Fasada na objektu je lahko v celoti iz lesa, odlično pa se ujame tudi v kombinaciji z drugimi materiali kot so pločevina, kamen, vlakno-cementne plošče, fasadni omet in steklo.   Nadstreški Izvajamo tudi izvedbo lesenih nadstreškov in garaž za avtomobile. Izdelujemo tudi nadsteški teras, nadstreške pred vhodi ipd.   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.