Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ČIŠČENJE FASAD, STREH, TLAKOVCEV IN PLESNIKAC MITJA S.P.- Maribor

ciscenje fasad streh tlakovcev in plesnikac mitja s p maribor maribor


Ronkova ulica 7, 2000 Maribor
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

„AMIGO„

ČIŠČENJE FASAD, STREH, TLAKOVCEV IN PLESNI

KAC MITJA S.P.- Maribor

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/ciscenje-fasad-streh-tlakovcev_1-300x99.jpg  

Smo podjetje ustanovljeno leta 1995. Ukvarjamo se z izposojo tovornih prikolic in dodatne opreme kot so: strešni kovčki in nosilci za kovčke, kolesa ipd.

Poleg izposoje prikolic in dodatne opreme ponujamo tudi prevoze s tovornimi prikolicami in vleko poškodovanih vozil.

     

ČIŠČENJE FASAD, STREH, TLAKOVCEV IN PLESNI

BIOLOŠKO ODSTRANJEVANJE ALG, PLESNI, LIŠAJEV IN MAHU

  Alge in plesni so mikroorganizmi, ki v naravnem okolju lahko tvorijo čudovite oblike življenja. Toda že dolgo jih ne najdemo samo v naravi. V evoluciji so se naučile preživeti v najrazličnejših okoljih in na najrazličnejših materialih. TAKO JIH NAJDEMO NA STREHAH, ASFALTU, BETONSKIH ZIDOVIH, CELO NA STEKLU IN KOVINI, TER FASADAH!   BIOLOŠKI NAČIN ODSTRANJEVANJA NE VSEBUJE IN NE PUŠČA STRUPENIH PLINOV! S profesionalnim pristopom in s skrbno izbranimi sredstvi za odstranjevanje alg, mahu, lišajev in plesni izvajamo ekološko odobren program, s katerim ne zastruplajmo okolja, ne izpuščamo strupenih plinov, zato smo uporabniku, kot okolju prijazni. ZAGOTAVLJAMO VAM DOLGOTRAJNO ČISTOST, PRI ČEMER PA POVRŠIN NE POŠKODUJEMO. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/ciscenje-fasad-streh-tlakovcev-1-300x150.jpg

UKVARJAMO SE Z ODSTRANJEVANJE NA PODROČJU:

  Prav tako na področju PVC, tuš kabinm tekstila, okolica ribnikov in bazenov, silikonskih in ostalih fug, folij, itd…

Zakaj se odločiti ZA odstranjevanje:

    http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/ciscenje-fasad-streh-tlakovcev-300x150.jpg  

8 x Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

   


         

Avtovleke

Ste že kdaj obstali na cesti in niste vedeli kako bi svoj avtomobil najhitreje pripeljali do servisa? Ali pa če pomislite , da se vam to zgodi kje v tujini ?!

Za takšne primere pridemo na vrsto mi. Odlikujejejo nas dolgoletne izkušnje, hitre in kvalitetne usluge, vedno dosegljivi 24 ur/dan in ugodni pogoji, kar je samo še en razlog več, ki govori v prid naši avtovleki.

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/ciscenje-fasad-streh-tlakovcev_2-300x190.jpg  

Razpolagamo s terenskim vozilom in prikolico za vozil nosilnosti 2t . V vlečnem vozilu pa je prostora še za štiri potnike. Avto na prikolici je med vleko zavarovan.

AVTO VLEKO OPRAVLJAMO V SLOVENIJI IN V TUJINI

1. Prikolice: enoosne in dvoosne

1.1 Enoosne

več na E-mail : amigo.kac@gmail.com

Za vse dodatne informacije ali intervencije smo za Vas dosegljivi 24ur/dan na tel.št. 041 622 – 534

 

Avtokovčki

 

Potrebujete veliko prostora? Se odpravljate na smučanje (počitnice)? Bo prtljažnik dovolj? Če ne veste kam s prtljago, se obrnite na nas. Strešni kovčki so idealna rešitev za vaše težave. So enostavni, varni, zlahka jih namestite ali odstranite in se s tem izognete prenatrpanosti in gneče v vašem avtomobilu. Pri nas boste našli vse kar potrebujete, od prostornih in ekskluzivnih, do trdnih, krajših in priročnih strešnih kovčkov.                            

   

Stopite v stik z nami!

   

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!

 Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.