Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ČISTILNI SERVIS BENO, TRBOVLJE, BENO čistilni servis, d.o.o.-TRBOVLJE

cistilni servis beno trbovlje beno cistilni servis d o o trbovlje trbovlje


Vodenska cesta 42, 1420 Trbovlje
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,ČISTILNI SERVIS BENO, TRBOVLJE,,

BENO čistilni servis, d.o.o.-TRBOVLJE

Podjetje BENO čistilni servis, d.o.o. , deluje z daljšo tradicijo, danes pa smo specializirani za generalna čiščenja pisarn, zdravstvenih domov, ter objektov.
 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/cistilni-servis-trbovlje_1-300x173.jpg
Uredimo tudi globinska čiščenja sedežnih garnitur, ostalega oblazinjenega pohištva, pisarniških stolov ter tudi preprog. Globinska čiščenja priporočamo vsem, še posebej pa ljudem, ki imajo razne alergije, oziroma so občutljivi na pršice.

Prepustite nam vsa zahtevna opravila!

Znani smo po kvaliteti ter hitri odzivnosti, delujemo pa tudi na področju urejanja okolice; košnja trave, obrezovanje drevja, grmovja…
Urejeno dvorišče, vrt ter dovoz  naredijo o hiši prvi vtis, zato nas kontaktirajte!
Poskrbimo tudi za vsa manjša gradbena dela, adaptacije oziroma manjše prenove objektov. Pozimi pa izvajamo storitve zimsko službe, ki zajema pluženje cest in pločnikov,  posip proti poledici ter tudi odvoz snega.
Z znanjem, usposobljenostjo in izkušnjami je naš cilj ponuditi vsem strankam natančne, kakovostne ter cenovno ugodne storitve.

Storitve čistilnega servisa podjetje nudi za:

 

Urejanja okolice

 

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/cistilni-servis-trbovlje_2-300x220.jpg

Poslovni prostori

Poslovni prostori morajo vsekakor zagotavljati čisto in urejeno delovno okolje, saj se bodo le tako vaše stranke in uslužbenci v njih dobro počutili. Dejstvo je, da čiščenje in vzdrževanje zahtevata kar nekaj časa, zato je storitev čiščenje poslovnih prostorov optimalna izbira, saj skrb prepustite profesionalnemu osebju in prihranite ogromno časa.

Kvalitetno čiščenje vašega doma

Prav gotovo si želite, da bi bil vaš dom ves čas čist in urejen, vendar zaradi obilice obveznosti to preprosto ni mogoče. Zavedamo se vaših potreb, zato vam lahko zagotovimo kvalitetno in natančno čiščenje vašega doma, ki je popolnoma fleksibilno in prilagojeno vašim željam. Čiščenje lahko naročite, kadar vam časovno najbolj ustreza in tako dragoceni čas, ki bi ga izgubili ob krpi in sesalcu, porabite za stvari, ki so vam ljube. Naše usposobljeno osebje bo medtem poskrbelo, da bo vaš dom naravnost zasijal. Prednost rednega čiščenja prostorov je tudi ta, da je dela vedno manj in tako tudi sami ob minimalnem trudu z lahkoto vzdržujete čistočo prostorov.

Prednosti sodelovanja z nami

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/cistilni-servis-trbovlje_3-300x180.jpg

več na strani,…..

Stopite v stik z nami!

 

Želite o nas  izvedeti več podrobnosti nas pokličite ?

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/cistilni-servis-trbovlje_4-300x159.jpg

Telefon: 040 574308

E-Mail: servis.beno@gmail.com

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali!
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.