Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ČISTILNI SERVIS INŠTALIRANJE VODOVODNIH, PLINSKIH IN OGREVALNIH NAPELJAV, MARKO BEGIĆ S.P.-PORTOROŽ - PORTOROSE

ČISTILNI SERVIS Inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav, Marko Begić s.p. Portorož Portorose


Seča 184, 6320 Portorož - Portorose
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,Inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav,,

,,ČISTILNI SERVIS,,

Čiščenje in vzdrževanje objektov

Mare-Marko Begić s.p.-Portorož – Portorose

 

 

Govorimo:

 

 

O nas

 

Zanesljiv ter izkušen partner, kjer je stranka vedno na prvem mestu – Inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav, Marko Begić s.p.-Portorož., prepričajte se sami! 

Imamo večletne izkušnje z montažo in servisom vodovodnih instalacij, montažo ogrevalnih naprav , zato vam lahko pri svojih storitvah zagotavljamo kakovostne storitve na tem področju.

Zavedamo se pomembnosti kvalitetnih storitev, so naši delavci za delo dobro usposobljeni, pri svojem delu pa uporabljajo tudi najkvalitetnejši material, ki ga potrebujejo.

 


ČISTILNI SERVIS 

 

STORITEV

– čiščenje stanovanjskih objektov (stanovanja, skupni prostori, hiše…)
– čiščenje poslovnih stavb
– čiščenje poslovnih prostorov, hiše, pisarne,….

 

 

Hišniška opravila:

–Čiščenje Bivalnih Prostorov

 

V podjetju vam ponujamo generalno ali redno čiščenje vašega bivalnega prostora.

Smo zanesljivi, z vso opremo in eko čistili. Skrb za vaš bivalni prostor prevzame, saj se le tako vzpostavi medsebojno zaupanje.

 

Čistilni servisi za dom in poslovne prostore, pralnice in vzdrževalci proizvodnih, industrijskih objektov,

Ob misli na čistilni servis običajno pomislimo na servis, ki bi redno skrbel in vzdrževal čistočo v vašem domu ali pisarni, a vtej kategoriji smo zbrali razširjeno ponudbo, ki zajema tudi podjetja, ki se ukvarjajo s čiščenjem proizvodnih prostorov, industrijskih hal, generalnimi čiščenji po končani gradnji in podobno.

Poleg tega boste našli tudi pralnice in likalnice ter čistilne servise, ki se ukvarjajo z globinskim čiščenjem oblazinjenega pohištva, zaves in podobno. V sklopi čiščenja številni servisi ponujajo tudi gospodinjsko pomoč, urejanje okolice, redna, občasna in generalna čiščenja pa zagotavljajo po sprejemljivih cenah.

Ne spreglejte ponudbe za podjetja, saj mnogi ponudniki sodelujejo z različnimi gostinskimi lokali, restavracijami, hoteli in podobnimi obrati in skrbijo za brezhibno čistočo najrazličnejšega tekstila, ne le oblačil.

Potem ste na pravem mestu – 

Inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav, Marko Begić s.p.-Portorož

Naše storitve:

1. Nudimo vam kompletne notranje in zunanje vodovodne inštalacije, hidrantna omrežja, kanalizacijske storitve.

 

2.Ogrevalne inštalacije

 

3. Vzdrževanje in servis ogrevalnih ter vodovodnih inštalacij

4. Plinske inštalacije

5. Klimatizacijske storitve

 

7. Kompletna adaptacija kopalnice

Si želite prenovljeno kopalnico?

Obiskali vas bomo brezplačno in si ogledali kopalnico. Predstavili nam boste svojo idejno zasnovo in nam pokazali željeno razporeditev kopalniških elementov. Mi pa vam bomo svetovali o možnih opcijah in rešitvah. Na podlagi skupnega dogovora o izgledu kopalnice vam bomo izdelali načrt prenove kopalnice.

V načrtu prikažemo izgled kopalnice, postavitev, materiale ter druge dogovorjene dejavnike. Poiskali bomo optimalno rešitev s katero boste zagotovo zadovoljni.

Zakaj izbrati ravno nas?

 

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

ogled pred samo izvedbo projekta

– tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta

– priprava ponudbe

– izvedba projekta

– vzdrževanje

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije!

 

STOPITE V STIK Z NAMI!


Če želite o našem programu izvedeti več podrobnosti nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.