Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

POPOLNA PREOBRAZBA VAŠEGA DOMA, DOMINIK FRELIH S.P.

colarica izdelava pohistva po meri dominik frelih s p 4260


Gregorciceva ulica 31, 4260 Bled
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Podjetje Colarica iz Bleda z vec kot 10 letnimi izkušnjami ter znanjem na podrocju izdelave notranje opreme ter adaptacij, poskrbi tudi za najzahtevnejše preobrazbe.

Ponudba:

 

Pred izvedbo del naredimo vse meritve, svetujemo, in na osnovi dogovora naredimo ponudbo, ki Vam bo zagotovo ustrezala.
Za vec informacij obišcite našo spletno stran ali pa nas kontaktirajte, z veseljem Vam odgovorimo na vsako vaše vprašanje.

 

Storitve

bogata in pestra ponudba obsega:

Stilno pohištvo

Izdelamo vam katerikoli kos pohištva za vsak koticek v vašem domu. Izdelano je na vec nacinov stilnega pohištva. Lahko je naravno oziroma barvano, enoslojno ali vec slojno, z veliko izbiro staranja barve ter kosa pohištva.

Izdelamo ga po meri prostora, tako da ne polepša samo vašega doma, ampak je tudi zelo uporaben.

Sedežne garniture

Sedeža garnitura je zelo pomembna za našo sprostitev in pocitek, ne samo za gledanje televizije namrec za pravi pocitek po napornem delovnem dnevu, druženje in klepet.

Izdelane so iz kvalitetnih vrst blaga, usnja…sedišce je narejeno po vaših željah, trdo, mehko, z vzmetenjem.

Preoblecemo in oblecemo tudi jedilne stole, izdelamo ali preobrazimo kakršnokoli oblazinjeno pohištvo

Kuhinje in jedilnice

Kuhinje izdelamo po vaši meri. Svetujemo na vašem domu in izrišemo kuhinjo v 3D tehniki. Uporabljamo vse vrste materialov, pestra izbira iveralov vseh debelin, MDF plošce barvane po vaši želji po RAL lestvici oziroma barvni karti.

Vse vrste masivnega lesa:

 

Delovne pulte izdelujemo sami in imajo masivi nalimek oziroma kovinski, kar garantira zelo dolgo obstojnost in odpornost…seveda pa se dimenzijsko prilega prav vaši kuhinji.

Za vodila, drsne sisteme, spone, izvlecne košare… uporabljamo sisteme podjetja Blum z dolgoletno tradicijo kakovosti. Vodila delujejo na  sistemu popolnega izvleka ter bluemotiona.( blago-mehko zapiranje)

Pohištvo

Pohištvo je narejeno po meri prostora in uporabnosti…otroška soba, pisarna, kopalnica, hodnik, garaža. spalnica… vsak prostor v vašem domu potrebuje shranjevalne prostore, uporabne delovne površine, pripomocke.

Skratka, zakaj bi tratili prostor in si zmanjševali delovni prostor ter oteževali vsakodnevna opravila…z samo pravim uporabnim pohištvom je lahko bivanje in vsakodnevno opravilo užitek in veselje.

Obnova pohištva

Obnovimo in predelamo vam katerikoli kos pohištva,pa naj bo star, zelo star, pra star ali samo malce zastaran…Zakaj bi metali proc, ce vam lahko služi še kar nekaj let,

Obnovimo vam kuhinjo, ki še ni za smeti, samo potrebna nekaj lepotnih posegov, menjave vodil, pulta, ter vratc in vaša kuhinja postane nova.

Seveda ne smemo pozabiti na stare kredence, mize, stole, ki so bile izdelane z rokami in srcem najboljših mojstrov, naših dedov.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.