Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

CVETLIČARNA ZVONČEK, DEJAN ROJKO S.P.

cvetlicarna zvoncek dejan rojko s p 2000


Vrablova ulica 6, 2000 Maribor
...... Prikaži tel
Prikaži web

Smo cvetličarstvo Zvonček, ki svoje stranke razveseljuje že več kot 20 let.

Pretežno mlad kolektiv z desetimi zaposlenimi se lahko pohvali s sodelovanjem na vseh večjih cvetličarskih tekmovanjih in z rednim izobraževanjem na florističnih delavnicah ter seminarjih.

Prav tako smo ponosni, da so med nami  cvetličarski mojstri! Spadamo pa tudi med tiste cvetličarne, ki skrbimo za kakovosten podmladek in v sodelovanju z Vrtnarsko šolo v Celju izobražujemo letno vsaj dva vajenca ali učenca.

V naših cvetličarnah nudimo strankam storitve za vse priložnosti. Ob porokah poskrbimo za poročni šopek in vso ostalo dekoracijo, ob žalostnih trenutkih pa pripravimo žalni venec in aranžma in to tudi dostavimo.

Za vse ostale priložnosti pa aranžiramo darila, pripravimo tematske šopke, cvetlične aranžmaje ali pa vam ponudimo izbrane lončnice iz naše bogate ponudbe.

 

Cvetlični izdelki

Pestra ponudba cvetličnih izdelkov: šopkov, aranžmajev ter lončnic. Našo ponudbo lahko preverite tudi v naših treh poslovalnicah v Mariboru.

 

Dekorativni program

V sklopu dekorativnega programa vam nudimo okrasne lončke, vaze, voščilnice in druge dekorativne izdelke.

 

Ponudba aranžmajev

V naših cvetličarnah nudimo strankam storitve za vse priložnosti. Ob porokah poskrbimo za poročni šopek in vso ostalo dekoracijo, ob žalostnih trenutkih pa pripravimo žalni venec in aranžma in to tudi dostavimo.

Pri nas nudimo tudi BREZPLAČNO dostavo po Mariboru in okolici, po želji stranke pa je dostava cvetja možna tudi v drugih krajih po Sloveniji, saj uspešno sodelujemo z drugimi znanimi cvetličarnami.

Poslovalnice

Partizanska cesta 6
2000 Maribor - center

Delovni čas
Pon-Pet 8.00-18.00
Sob 8.00-13.00

Telefon: 02 252 34 82

Vrablova ulica 6
2000 Maribor - Tezno

Delovni čas
Pon-Pet 8.00-19.00
Sob 8.00-15.00
Ned 8.00-12.00

Telefon: 02 461 10 28

Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor - Qlandia

Delovni čas
Pon-Pet 9.00-21.00
Sob 8.00-21.00
Ned 9.00-15.00

Telefon: 059 720 908Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.