Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Delovna zaščitna oprema, posredništvo pri prodaji, Miran Hrupec s.p.

delovna zascitna oprema posrednistvo pri prodaji miran hrupec s p ljubljana


Draveljska ulica 26, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel

Podjetje Miran Hrupec s.p. iz Ljubljane se ukvarja s posredništvom pri prodaji delovne zaščitne opreme. Na slovenskem trgu smo prisotni že vrsto let in vam kot zanesljiv partner vam nudimo široko paleto zaščitne varovalne opreme. Zavedamo se, da je varnost in udobje pri delu posebnega pomena. Zato vam nudimo paketno ponudbo osebne varovalne opreme, ki vam omogoča zadovoljiti vaše potrebe in to po konkurenčnih cenah in dobri kvaliteti. Pri nas dobite vse na enem mestu po ugodnih cenah in hitri dobavi, kar vam omogoča prihranek v času in denarju. Odlikuje nas fleksibilnost, ugodna cena, hitro posredovanje, prijaznost, prilagodljiv delavnik ter stalna dosegljivost. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/delovna-zascitna-oprema-ljubljana_1-279x300.jpg Naš prodajni program obsega:   Delovna oblačila za posebna dela, kjer je možnost poškodb pri delu večja, niso certificirana le v skladu s standardom EN 340, ki določa osnovne zahteve za delovne obleke, ampak so glede na njihov namen preiskušena in certificirana v skladu z ustreznim standardom osebne varovalne opreme. Naši artikli vam omogočajo dobro zaščito na vseh področjih dela, tako v živilski, kot tudi gradbeni industriji, pri delu z nevarnimi snovmi, v vročem in hladnem okolju ter drugod. Vsi proizvodi so v skladu z evropskimi normami in zagotavljajo optimalno tehnično in ekonomsko rešitev za Vaše potrebe.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.