Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SREDNJA GOZDARSKA IN LESARSKA ŠOLA POSTOJNA

Dijaški dom Postojna


Tržaška cesta 36, 6257 Pivka
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Dijaški dom Postojna | V sklopu SREDNJE GOZDARSKE IN LESARSKE ŠOLE POSTOJNA je na voljo tudi Dijaški dom Postojna, ki sprejema dijake vpisane v programe gozdarstva, lesarstva in zdravstva, hkrati pa nudi tudi ugodne nočitve kot mladinski hostel. 

Dijaški dom Postojna se nahaja v centru mesta sredi velikega parka. V njegovi bližini je vsa potrebna infrastruktura, od glavne avtobusne postaje je oddaljen 500 m, od železniške postaje 1500 m, v bližini so trgovine, restavracije in kulturne ter naravne znamenitosti. 

Dijakom je na voljo tudi uporaba igrišč za košarko, rokomet, nogomet in tenis ter atletska steza. 

dijaski-dom-postojna_1

Dijaški dom Postojna 

Dijaški dom Postojna za potrebe dijaškega doma zagotavlja 122 postelj od skupno 350 (ostale so namenjene hostlu). 

Sobe so dvo- in triposteljne s skupnimi sanitarnimi prostori. V domu je tudi kuhinja z jedilnico, kjer dopoldansko toplo malico strežejo tudi zunanjim gostom.

Skupni prostori za dijake so namenjeni druženju, na voljo je namizni nogomet in biljard, pa tudi televizija, ne manjka pa niti fitnes. Poleg tega dijaški dom Postojna razpisuje tudi mnoge obšolske aktivnosti in dejavnosti, kot so šahovski krožek, lovski krožek, obiskovanje gledaliških abonmajev in podobno. 

Če iščete sodoben, urejen dijaški dom, Postojna pa je mesto kjer nastanitev potrebujete, so dosegljivi za vas preko telefona, e-pošte in spletne strani. 
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.