Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

DIMKO, PODJETJE ZA DIMNIKARSKE STORITVE, D.O.O., ŠKOFJA LOKA

dimnikarstvo gorenjska skofja loka zamenjava dimnikarja skofja loka


Fužinska ulica 8, 4220 Škofja Loka
...... Prikaži tel
Prikaži web

Dimnikarstvo Gorenjska, Škofja loka, zamenjava dimnikarja

DIMKO, podjetje za dimnikarske storitve, d.o.o., smo podjetje z več kot 25 letno tradicijo. Naša primarna dejavnost je dimnikarstvo in vse kar je povezano z dimniki in vzdrževanjem le-teh. Naši začetki segajo v leto 1991, točneje 9.9.1991, ko je bil v tistih časih pomemben denar za preživetje, ne izobrazba. Vse se je začelo, ko je bil ustanovitelj, Alojz Bauman, star 15 let. Oblekel je črno obleko, si naložil omelo, krtače in torbo na ramo, vstajal ob 3.00 zjutraj in šel s stricem na teren. V vseh teh letih smo si nabrali veliko izkušenj in novih strokovno usposobljenih sodelavcev, tako je podjetje zraslo. Sedaj opravljamo dimnikarske storitve na področju občin Škofja Loka, Medvode, Železniki in Jezersko, s katerimi imamo koncesijske pogodbe pridobljene s strani vlade RS. Zaupajo pa nam tudi mnoga večja in manjša podjetja, ki si jih lahko ogledate pod našimi referencami. Naši poslovni prostori se nahajajo na Fužinski ulici 8 (tuši, kopalnice, garderobe s sanitarijami) in na Studencu 5 (tajništvo ter računovodstvo) v Škofji Loki. Naš moto je: "Čiste kurilne naprave, varčevanje z energijo, udobno in toplo bivanje, čisto iz zdravo okolje."

Obvezna dnevna dela, ki jih opravljajo dimnikarji in merilci dimnih emisij:
Naše delo poteka tako, da 10 do 14 dni pred obiskom dobite pisno obvestilo o datumu obiska vse fizičnie osebe. Dimnikar se nato na najavljeni dan pripelje do vas, se pogovori z lastnikom kurišča, vzame vso potrebno orodje in prične z čiščenjem kurilnih naprav. Več o našem delu in nasvetih si lahko preberete na naši spletni strani!

IMATE ZAMAŠEN DIMNIK? ŽELITE PREVENTIVNI PRVI PREGLED VAŠEGA NOVEGA DIMNIKA? MORDA POTREBUJETE REDNI SEZONSKI DIMNIKARSKI PREGLED?

Brez skrbi, DIMKO d.o.o. smo tu za vas! Ne odlašajte, pokličite nas in si zagotovite konkurenčno ugoden pregled vašega dimnika, že danes! Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko naše kontaktne številke. Kontaktirajte nas in veseljem vam bomo svetovali, ter našli najboljšo rešitev za vas in vaš dimnik!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.