Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VAT MONTAŽA ELEKTRIČNIH IN ELEKTRONSKIH NAPRAV BERNARD PIŠLJAR S.P.

domofoni in videodomofoni domofonski kiti videodomofonski sistemi senzorska osvetljava kranj


Vrečkova ulica 4, 4000 Kranj
...... Prikaži tel
Prikaži web

Domofoni in videodomofoni, domofonski kiti, videodomofonski sistemi, senzorska osvetljava
Podjetje VAT – Bernard Pišljar s.p., je podjetje za načrtovanje, montažo in servis različnih vrst varnostnih sistemov. V več kot petindvajset letnem delovanju smo si nabrali največ bogatih izkušenj pri načrtovanju in vgradnji naslednjih sistemov:
Naše vodilo je kakovostno opravljena storitev in naše premoženje ste zadovoljne stranke. Nudimo strokovno izvedene celovite rešitve s področja varnostnih sistemov. Naše prednosti so kvalitetna oprema, ugodne in celostne rešitve na področju avtomatizacije in varovanja. Poskrbimo za montažo, vzdrževanje, servis in prodajo. Vemo kaj potrebujete, z veseljem vam svetujemo in za vas najdemo najboljše rešitve!

Tekom dolgoletne prisotnosti na trgu smo za vas izbrali kvalitetno in cenovno sprejemljive izdelke:
Domofoni in video-domofoni Domofon je naprava, ki nam omogoča komunikacijo z obiskovalcem pred vhodnimi vrati brez odpiranja vrat in osebnega stika. Varuje nas pred nepovabljenimi in nepoznanimi obiskovalci, katerih ne želimo sprejeti v naše stanovanje. Po drugi strani pa nam domofonski sistemi prihranijo trud in čas pri sprejemanju naših prijateljev, znancev, sorodnikov …

Avtomatizacija vhodov Sistemi za avtomatizacijo vhodov nam omogočajo enostavno upravljanje vhodov na dvorišča, na parkirišča ali vhodov v sam objekt. Vhodne elemente (dvoriščna vrata, vhodna vrata, zapornice …) lahko upravljamo na daljavo s pomočjo daljinskega upravljalnika, ali z GSM aparatom. Varnostni sistemi Tehnološki napredek nam prinaša vedno nove možne načine varovanja oseb in premoženja. Nivo varnosti si tako lahko zvišamo z vgradnjo številnih možnih varnostnih sistemov v samih objektih, kjer prebivamo, delamo ali opravljamo svojo poslovno dejavnost ter v okolici teh objektov. Tako poznamo domofonske sisteme, sisteme za avtomatizacijo vrat, alarmne sisteme in druge.   Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.