Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PODJETNIŠKO IN POSLOVNO SVETOVANJE, TINA VREBAC S.P.

dopolnila k prehrani super zivila smartfood celje celje


Ulica Frankolovskih žrtev 4, 3000 Celje
...... Prikaži tel
Prikaži web

Dopolnila k prehrani, super živila, smartfood Celje
Podjetje Vision International People group ponuja edinstvene naravne izdelke za zdravje, lepoto in mladost. Izdelki vsebujejo ekskluzivne formule, ki jih je razvila francoska družba Arkopharma v skladu z evropskimi zahtevami za učinkovitost in varnost izdelkov. Izdelki so proizvedeni na Irskem, proizvodnja pa je potrjena in izpolnjena po mednarodnih standardih kakovosti GMP. V proizvodnji stremijo k samo posodobljeni tehnologiji. Prizadevajo si predvsem za način cryogrinding, ki omogoča da se ohrani končna količina vseh vitaminov in hranljivih snovi iz rastlin, ki jih vsebuje izdelek.

Učinkovitost izdelkov
Vision je klinično dokazana in potrjena s številnimi pozitivnimi referencami strank in strokovnjakov. VIP group je eno od večjih podjetij na svetovnem tržišču, ki ponujajo izdelke za zdravje in dolgo življenje. Poslanstvo in moto družbe je "gradimo zdravo podjetje", z drugimi besedami je to zanesljivo, dolgoročno donosno podjetje, ki temelji na potrebah človeka da je zdrav.​

Vsi Vision izdelki so izdelani v objektih podjetja Vision ali v pooblaščenih podjetjih, ki sprejemajo obsežno listo strogih zahtev, med katerimi je tudi lokacija objekta proizvodnje ter ekološko čista regija, možnost visoko kvalificiranega osebja, kot tudi certificiranje glede na specifičen seznam industrijskih standardov. ​ Preden doseže uporabnike, gredo Vision izdelki čez vse zahtevane faze registracije. Poleg tega, podjetje prostovoljno zavežejo k dodatnim naporom za zagotovitev popolne varnosti in učinkovitosti njihovih izdelkov. V ta namen potekajo klinične raziskave v vodilnih industrijskih institucijah, laboratorijih in klinikah. Optimalno oblikovanje in vedno visoka kakovost so ključne lastnosti, ki so značilne za vse Vision izdelke. ​ Glavni strateški partner družbe je Arkopharma, največji farmacevtski koncern v Evropi, in Fareva, ki proizvaja kolekcijo kozmetike.

SMARTFOOD-VISION IZDELKI
Vsak dan gre, z današnjim tempom, prehitro mimo nas. Zjutraj komaj vstaneš in že so tvoje misli v službi, še preden si sploh pričel delati. Natrpan delovnik te utrudi tako psihično kot fizično, da komaj čakaš, da prideš domov. Nekaj na hitro skuhaš, poskrbiš za otroke in že je tu noč. "Kdaj je šel dan mimo mene?" se vprašaš. "Kaj imam sploh za pokazat?" "Kdaj si bom vzel-a čas, da naredim nekaj zase?" ​ Slednje vprašanje je ključnega pomena. Ponavadi se začnemo ukvarjati s sabo, ko zbolimo. Še huje pa je, ko zboli kdo od naših bližnjih in se počutiš nemočnega, ker mu ne moreš pomagati. Vsak dan spremljamo po televiziji kaj vse vsebuje hrana, da izgleda lepa na pogled, zdrži dlje časa, se pripravi hitro in enostavno. Nihče pa nam noče povedati kako to vpliva na naše zdravje. ​ Tu nastopijo Vision izdelki, ki so naravnega izvora, in nam pomagajo da dopolnimo prehrano z vsemi manjkajočimi sestavinami, ki jih potrebujemo za zdrav način življenja. ​Poskusi in se prepričaj o njihovih učinkovinah. Mi smo se že.   

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca ali naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.