Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ROBUST, RAZVOJ, PROIZVODNJA, TRŽENJE, D.O.O.

drobilnik lesa drobilnik plastike drobilniki za vse materiale univerzalni drobilniki petrovce


Arja vas 104, 3301 Petrovče
...... Prikaži tel
Prikaži web

Drobilnik lesa, drobilnik plastike, drobilniki za vse materiale, univerzalni drobilniki

V podjetju ROBUST d.o.o. izdelujemo drobilnike lesa, palet vključno z žeblji in sponkami, ivernih plošč, lesenih ostankov, furnirja, MDF-plošč, kartonaže, plastike in drugih materialov. Drobilnik s pomočjo rezilnih nožev na rotorju trga in drobi material, katerega proti rotorju potiska hidravlično pritiskalo. Granulacija izhodnega materiala je odvisna od velikosti odprtin na situ, ki je nameščeno za rotorjem. Drobilnike smo razvili sami in jih uspešno tržimo pod registrirano blagovno znamko ROBUST. Vlaganje v razvoj naših izdelkov je za nas poglavitnega pomena. Za inovacije v razvoju drobilnikov smo že prejeli številne nagrade. Drobilniki ROBUST izpolnjujejo vse varnostne in zdravstvene zahteve, ki jih narekujejo EU standardi. Odlikuje jih avtomatsko delovanje, inteligentni krmilni sistem, tiho delovanje, kaljeni noži s štirimi rezilnimi robovi s podaljšano življenjsko dobo in še mnogo več. Nakup drobilnika je mogoč na sedežu podjetja Robust d.o.o. v Arji vasi. NAJEM DROBILNIKA Nudimo vam ugoden najem oziroma izposojo univerzalnega drobilnika ROBUST. Čas in obdobje najema dogovorimo ter prilagodimo vašim željam in potrebam.

PREDNOSTI UNIVERZALNIH DROBILNIKOV ROBUST:
Oglejte si naš katalog drobilnikov ROBUST:
Oglejte si delovanje drobilnikov robust: Več posnetkov naših drobilnikov v akciji si lahko ogledate tukaj.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.