Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ELEKTRO KAVTIČNIK, ALEŠ KAVTIČNIK S.P.-Ravne na Koroškem

elektro kavticnik ales kavticnik s p ravne na koroskem ravne na koroskem


Brdinje 97, 2390 Ravne na Koroškem
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,ELEKTRO KAVTIČNIK,,

ALEŠ KAVTIČNIK S.P.-Ravne na Koroškem

    Izvajamo vse vrste elektro instalacij, v poslovnih in stanovanjskih objektih, prav tako instalacije MHE (malih hidroelektrarn), izdelamo vam močnostni del kot tudi vso avtomatiko za avtomatsko delovanje elektrarne, tako da lahko delovanje elektrarne spremljate kar doma iz sedežne garniture.  Nudimo vam servis in vzpostavitev vseh vrst električnih inštalacij ter druge storitve.

Storitev 

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/elektro-ravne-na-koroskem_2-300x220.jpg  

ELEKTROINŠTALACIJE – Meritve elektroinštalacij

Z električnimi meritvami preverimo varnost inštalacij pred prvo uporabo oz. jih periodično kontroliramo za zagotavljanje dolgoročne varnosti uporabnikov. Meritve električnih instalacij jakega in šibkega toka in periodične meritve na strojih in napravah je potrebno izvesti:      

LED svetila

LED tehnologija je tehnologija prihodnosti, ki se konstantno razvija in nudi permanenten napredek na področju jakosti svetlobe, kot tudi čedalje manjše porabe električne energije. Hkrati tehnologija omogoča neomejene možnosti uporabe. LED svetila so cenovno konkurenčna, imajo dolgo življenjsko dobo in nizko porabo električne energije. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/elektro-ravne-na-koroskem_1-300x146.jpg

KAKO IZBRATI?

Preden izberemo nam primerno kakovost svetil je potrebno poznati specifične lastnosti področja. Ob izbiri se osredotočamo predvsem na sledeče parametre: energijsko učinkovitost (porabo energije), barvni spekter svetlobe, ali je svetloba brez UV in IR svetlobe, ali je omogočena nizka vgradna globina svetila, ali je material ohišja nerjaveč, ali svetilo ne oddaja toplotnih sevanj, ali so uporabljeni materiali brez vsebnosti Pb (svinca). Če želimo ambient osvetliti izvirno, predvsem pa energetsko učinkovito in z igro svetlobe poudariti posamezne elemente zgradbe ali prikriti manj zanimive detajle, so LED svetila edini pameten izbor, ki nam ga konvencionalne tehnologije ne omogočajo.  

Klimatske naprave

Z montažo in servisom klimatskih naprav se ukvarjamo že 16 let. Izvajamo vse vrste elektro instalacij, v poslovnih in stanovanjskih objektih, prav tako instalacije MHE (malih hidroelektrarn), izdelamo vam močnostni del kot tudi vso avtomatiko za avtomatsko delovanje elektrarne, tako da lahko delovanje elektrarne spremljate kar doma iz sedežne garniture.

Montaža

Za določilev lokacije za notranjo in zunanjo enoto ter napeljavo, se pri vas oglasimo in skupaj določimo najboljšo lokacijo. Po ogledu sledi predračun. Predračun upošteva vaše zahteve in tehničnih zmožnosti ter je končen in vam ne bomo zaračunavali nobenih dodatnih del. Poskrbimo, da je vsa oprema nameščena v skladu z zahtevami proizvajalcev in lokalnimi predpisi. Montaža pomeni pritrditev notranje in zunanje enote, povezavo le teh do 4m in preboj skozi steno, ter priklop in povezava na elektriko do 5m.

Kako in kje namestiti klimatsko napravo?

Pri namestitvi stenske klimatske naprave je potrebno upoštevati naslednje: notranja enota naj bo nameščena tako, da ne bo pihalo neposredno v ljudi v prostoru predvidite možno namestitev zunanje enote; če stanujete v bloku potem je najenostavneje, če je to na balkonu, lahko pa je tudi pod oknom, na strehi ali podstrešju če stanujete v stanovanjski hiši, potem so možni načini namestitve zunanje enote na naslednjih mestih: na tleh, na balkonu, pod streho, na strehi, na podstrešju, ali kje drugje na steni če stanujete v hiši, ki je pod spomeniškim varstvom, potem se o namestitvi posvetujete s pristojnim organom; vsekakor pa vedno namestite zunanjo enoto tako, da bo čim manj kazila zunanji izgled stavbe. razdalja med zunanjo in notranjo enoto je od 2 do 10 metrov in pri določenih modelih do 25m Vse klimatske naprave so neškodljive za okolje.

IZBIRA PRAVE MOČI NAPRAVE

Za približno določitev prave moči klima naprave izmerite kvadraturo prostora, ki ga želite ohlajevati oziroma ogrevati. Kvadraturo pomnožite z višino stropa, da dobite VOLUMEN PROSTORA. Panasonic označuje moč naprave s številkami: 7, 9, 12, 15, 18… – kar pomeni, da naprava z oznako 7 zadostuje za hlajenje ali gretje prostora volumna do 70 m3, naprava z oznako 9 za prostor do 90 m3 in tako naprej za druge oznake. POZOR: Pri izračunu potrebne moči za prostore z zelo velikimi steklenimi površinami, slabo izolacijo, veliko računalniki ali drugimi grelnimi telesi in veliko ljudmi v prostoru je potrebno izbrati močnejšo napravo kot pokaže izračun glede na volumen prostora! http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/elektro-ravne-na-koroskem_3-300x121.jpg

Blagovne znamke, ki vam jih nudimo so:

Servis klima naprav Ob letnem servisu, ki ga je potrebno opraviti pred začetkom hladilne sezone, se opravi naslednje: Naročilo servisa Če želite naročiti redni servisni pregled vaše klimatske naprave, izpolnite obrazec. Z izpolnitvijo obrazca se ne obvezujete k naročilu servisa, pač pa vas bomo na podlagi povpraševanja poklicali in se dogovorili za termin obiska .

 Zakaj ELEKTRO KAVTIČNIK, ALEŠ KAVTIČNIK S.P.?

Želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti?

Telefon: 041 605823 E-mail: elektro.kavticnik@gmail.com

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali!


 Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.