Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

IMS VADBA ZA VSAKOGAR, MATJAŽ REPNIK STADLER S.P.

ems trening ljubljana ems vadba ljubljana ljubljana


Na jami 20, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

EMS trening Ljubljana, EMS vadba Ljubljana

IMS Vadba za vsakogar, Matjaž Repnik Stadler s.p., smo rekreacijski center, ki vam nudi hitro in učinkovito vadbo. Današnji ritem življenja je hiter in marsikdo od nas nima časa za vadbo. Sedaj vam ponujamo učinkovito EMS vadbo in treninge v Ljubljani!

Kaj je EMS in kako deluje?

Vsakodnevno delovanje naših mišic poteka s pomočjo impulzov, ki jih naši možgani preko živčnega sistema sporočajo in pošiljajo mišicam in jih s tem aktivirajo. EMS takšen signal kopira oz. ga oponaša ter ga multiplicirano pošlje našim mišicam preko elektronske stimulacije. Takšni multiplicirani impulzi naše mišice dodatno stimulirajo za skoraj 20x. Impulzi pa ne dosežejo le velikih skupin mišic, ampak tudi tista globlja mišična vlakna, ki je le stežka aktiviramo s katero koli drugo vadbo (doseganje t. i. belih mišičnih vlaken). Konvencionalna oz. klasična vadba aktivira le približno 50% mišic; EMS pa več kot 90% in to v minimalnem času. Intenzivnost impulzov in program vadbe se prilagodi vaši telesni pripravljenosti in potrebam. EMS je učinkovit način:

Vadba je primerna tudi v času rehabilitacije po poškodbah in pri problemih s hrbtom, seveda v prilagojenem programu. Primerna je celo po nosečnosti: za krepitev veznega tkiva in postopno »vračanje v formo«, tudi za odpravljanje in preprečevanje nastanka celulita.

Kako to deluje v praksi? Najprimernejše je posebno športno perilo »miha bodytec«, ki si ga oblečete za trening. Osebni trener vam pomaga pri nameščanju opreme »miha bodytec«: posebnega brezrokavnika, pasu za zadnjico ter pasov za noge in roke. In 20 minut se lahko začne! Na voljo je raznolik spekter vadb in programov, trening pa je učinkovit ter vam prihrani veliko časa. Primeren je tako za ženske kot moške, mlajše in starejše, športnike in tiste, ki bi (končno) radi nekaj storili zase. Kot že omenjeno zgoraj, je namenjen različnim ciljem vadbe. Gre za celovit trening, za celo telo – v le 20 minutah. To je revolucija v fitnes industriji in po svetu dosega velike uspehe. EMS je torej nekaj, kar še niste poskusili: je enostaven in učinkovit. Je zabaven in vam ne vzame veliko časa. Presenečeni boste! Ne odlašajte, pridružite se nam pri EMS vadbi že danes, vaše telo vam bo hvaležno!

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na našo telefonsko številko. Ne spreglejte tudi naše spletne strani!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.