Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

EMSTUDIO FITNES LJUBLJANA JURE DJOKIĆ S.P.- LJUBLJANA

emstudio fitnes ljubljana jure djokic s p ljubljana ljubljana


Grajzerjeva ulica 28, 1260 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,Fitnes Ljubljana,,
,EMStudio Fitnes,
Jure Djokić s.p.- LJUBLJANA
 
Fitnes center
 
NOVA SEZONA IN NOVA PRILOŽNOST ZA VAŠ LEPŠI IN BOLJŠI IZGLED. PREPUSTITE SE STROKOVNJAKOM IN PRESENETITE SVOJE TELO.

Fitnes klub je bodoči novodobni center. Tukaj ne boste samo trenirali, tukaj boste živeli, se družili. Ni pomembno ali ste že več letni izkušeni maček fitnesa in skupinskih treningov, ali pa ste začetnik. Vsak lahko prestavi svoje meje. Fitnes center  je namenjen vsem in vsak privrženec fitnesa in skupinskih treningov ima svojo mejo zmožnosti, pa morda tega niti ne ve.

ALI STE VEDELI…da fitnes center razpolaga z največ različnimi in učinkovitimi napravami za vaše trebušne in stegenske mišice.
 
Telesna aktivnost je postala ne samo trend, ampak že nuja sodobnega časa. Številne raziskave dokazujejo, da ima rekreativna vadba zelo sproščujoče delovanje tudi na vaše duševno zdravje.
Med vadbo so mišice veliko bolj prekrvavljene, tako pride vanje več kisika, saj se pretok krvi skozi aktivne mišice poveča tudi do desetkrat. Z vadbo se poveča tonus, osnovna napetost v mišicah, zmanjša se podkožno maščevje in poveča fiziološki predek mišic – hipertrofija.
Z redno vadbo v fitnesu lahko aktiviramo vse mišične skupine.Prav tako z vadbo utrjujemo tudi sklepne vezi, kar je zelo pomembno, ker zavira odmiranje in obrabo hrustanca.

Zakaj vaditi pri nas?
Fitnes center ponuja vrsto profesionalnih naprav za različne tipe vadbe. Tako si boste lahko z uporabo različnih naprav naredili vašo vadbo bolj zanimivo in razgibano.
Oprema v našem fitnes centru je redno in pravilno vzdrževana.
Posebej pa bi radi na tem mestu izpostavili široko izbiro opreme za vadbo. Pri tem velja, da morate za pravilno vadbo in doseganje želenih rezultatov redno menjati vaje in postopoma povečevati obremenitve, s katerimi delate, kar pri nas ne bo težava.
   
Zakaj v naš fitnes studio?
Stopite v stik z nami!
Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.
Z veseljem vam bomo pomagali!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.