Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ZGODBA.NET, MATEJA KEGEL KOZLEVCAR S.P.

energy escape room 1230


Slamnikarska cesta 4, 1230 Domžale
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Escape room ali soba pobega predstavlja interaktivno igro (po vzoru racunalniških igric), ki je postavljena v realen cas in prostor. Nahajate se v zaklenjeni sobi s skupino prijateljev, sodelavcev, sorodnikov ali s partnerjem, ki ste si jih sami izbrali, vaš cilj pa je, da v 60 minutah skupaj rešite vse uganke, poišcete kljuce in pridete ven iz sobe.

Mi smo poskrbeli, da vam v sobi ne bo dolgcas, saj boste to uro dobro porabili za reševanje logicnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s kljuci in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda smo poskrbeli tudi za to, da vas bomo ves cas budno spremljali in v primeru, da se vam bo kje »zataknilo« bomo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravocasno prišli iz sobe.

 

Soba številka 1 - Skrivnosti Nikole Tesle

Preizkusite se in pobegnite iz prve energetske sobe!

Imate dovolj poguma, da vstopite v casovni stroj in se odpravite 100 let nazaj, rešite zapušcino Nikole Tesle in še pravocasno pobegnete iz sobe za pobeg? Samo v Domžalah in prvic v Sloveniji je vrata odprla soba pobega v kateri razkrivate skrivnosti in izume veleuma Nikole Tesla. Skozi razburljivo pustolovšcino v kateri vam ves cas dobesedno tiktaka ura, ki odšteva minute do konca, boste spoznali tako njegove nenavadne navade, kot tudi svoje sposobnosti logicnega mišljenja in timskega dela. Ste prepricani, da boste lahko pred unicujocim požarom pravocasno rešili nezašcitene izume Nikole Tesle in nato še sebe?

 

Soba številka 2 - Recept za popoln umor

Razrešite zlocin in razkrijte skrivnostni recept za popoln umor!

Vašo pomoc potrebuje angleški podeželski klub. Prelevite se v detektive in rešite skrivnostni umor lorda Byrona. Kdo ga je umoril? S cim je bil umorjen in kaj je bil razlog za umor? Pomagajte rešiti na videz nerešljivi zlocin, poišcite vsa izgubljena policijska porocila, namige in sledi, ki vas bodo pripeljale do recepta za popoln umor. Rešitev uganke vas bo bogato nagradila! Tisti, ki umor razreši, se lahko poteguje za dedišcino bogate lorda Byrona, ki jo morda najdete že v sobi, morda pa tudi ne ... Vam bo uspelo vse to in na koncu še pobegniti iz zakletega podeželskega kluba? Ce vam ne uspe, lahko za vedno ostanete ujeti med duhovi preteklosti … Ste pripravljeni na popotovanje iz enega v drugo obdobje? Kaj je resnicno in kaj iluzija? V igri vas caka kup presenecenj, nepricakovanih preobratov in seveda nepredstavljiva zabava! Druga soba pobega je nastala kot navdih po istoimenski knjigi Recept za popoln umor.

 

Ste sami? V paru, z dvema, tremi ali celo štirimi prijatelji? Vabljeni v našo družbo.

Nahajamo se le 2 minute od izvoza iz avtoceste za Domžale (in 1.300 metrov naravnost) se boste pripeljali do Energy escape rooma - energetske sobe za pobeg, ki vam zagotavlja eno uro zabave in vsaj še nekaj ur razburljivega razpravljanja o pustolovšcini, ki ste jo doživeli.

In še vec - lahko se podate na dvojno avanturo ter z eno skupino v eni in drugo skupino v drugi sobi tekmujete kdo bo hitrejši!

Rezerviraj

Po rezervaciji termina boste v kratkem po elektronski pošti prejeli potrditev termina in predracun, ki ga placate do datuma, ki je naveden na predracunu. S placilom predracuna je vaš termin potrjen.

CENIK:

 

Darilni boni

Išcete idejo za izvirno rojstnodnevno ali praznicno darilo za partnerja, prijatelje, sodelavce ali družino?
Ste navelicani enih in istih obdarovanj in želite, da je tokratno polno izzivov?
Podarite darilni bon za obisk Energy Escape Room - sobe pobega!

Darilni bon za vas zapremo v skrinjico, opremimo s pentljico ... Naj bo zabavno že odvijanje!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.