Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

EUROKREPY, GRADBENIŠTVO D.O.O.

eurokrepy d o o izdelava notranjih ometov in fasad brezice


Cesta prvih borcev 11, 8250 Brežice
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

Pri podjetju Eurokrepy d.o.o. iz Brežic izdelujemo vse vrste fasad, obnavljamo fasade in poskrbimo, da vam vaša fasada nudi primerno toplotno zaščito ter lep izgled vašega doma ali poslovnega prostora. Fasada je ključni element zunanje podobe objekta. Fasaderstvo je izjemno napredovalo in danes pri delu uporabljamo najsodobnejše ter preverjene materiale, ki dodatno izboljšajo lastnosti vašega doma in vam resnično zagotovijo udobno ter energetsko varčno bivalno okolje. Kvalitetna izolacija fasade svojo nalogo opravlja tako poleti pri hlajenju, kot tudi pozimi pri ohranjanju toplote, zato so dobro izbrani materiali in strokovna izvedba na prvem mestu. Z našim znanjem in izkušnjami vam bomo zato z veseljem svetovali in skupaj izbrali najboljšo rešitev za vaš dom, ki bo tudi cenovno dostopna. Fasada ima dve glavni funkciji - zaščita obzidja pred zunanjimi vplivi in dekorativnost. Kakovostna fasada mora biti paroprepustna, poleg tega pa mora tudi odbijati dež. Gre za nanos maltne mešanice in veziva, peska in vode. Nanos fasade je izjemno pomemben v čimprejšnji fazi gradnje hiše, saj s tem zaščitimo notranjost objekta pred vplivi vlage.

Slojni primer izdelave fasade:

Pravilna izdelava fasade je verjetno še bolj pomembna kot izbira materiala ali vrste fasade. Odvisno od vaših želja, za vas uredimo in pripravimo celotno storitev:

  1. nudimo vam nakup kvalitetnega materiala po najnižjih cenah,
  2. ustrezno svetujemo in v primeru, da še nimate postavljenega gradbenega odra, zanj poskrbimo pri nas,
  3. hkrati pred posegom primerno zaščitimo objekt in po opravljeni storitvi lično počistimo., izdelava notranjih ometov in fasad.

Izdelava notranjih ometov

Omet je obloga na zidanih, ulitih ali montažnih stenah, s katero stene utrdimo in zaščitimo ter izravnamo neravnine, fuge in luknje, da tako dosežemo gladko površino. Razlikujemo med zunanjim ometom na fasadi in notranjim ometom. Predvsem v notranjih prostorih lahko na omet nanesemo dodatne materiale in ga tako oblikujemo dalje. Izvedba te do nekaj centimetrov debele obloge ni nobena umetnost, ki jo lahko spretni amaterji izvedejo že z malo vaje. Kljub temu je nasvet strokovnjaka lahko zelo koristen, da se izognemo morebitnim neželenim.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.