Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SOBOSLIKARSTVO IN FASADERSTVO ROBERT ŽIBERT S.P.

fasaderstvo krsko slikopleskarstvo krsko izdelava toplotnih fasad krsko raka


Podulce 41, 8274 Raka
...... Prikaži tel

Fasaderstvo Krško, slikopleskarstvo Krško, izdelava toplotnih fasad Krško

Soboslikarstvo in fasaderstvo Žibert s.p.smo družinsko obrtniško podjetje z bogatimi izkušnjami; glavna dejavnost je fasaderstvo in soboslikarstvo ter montaža po sistemu KNAUF. Z vami smo že od leta 2010, kar pomeni, da smo si na področju svoje stroke zbrali že ogromno izkušenj in referenc! Slikopleskarstvo Slikanje sten in stropov ter pleskanje mizarskih in ključavničarskih izdelkov, finalna obdelava fasad z nanosom barv ali ustreznih ometov, je namenjeno zaščiti elementov gradbenih objektov in ob usklajenosti uporabljenih barv tudi lepemu videzu gradbenega objekta in prostorov. Naša soboslikarska dela obsegajo svetovanje, obnovo in klasična notranja pleskarska dela.

Fasade Fasade ločimo glede na razčlenjenost oziroma enostavnost površin, ki jih je potrebno obdelati. Med fasaderskimi deli so zajete predvsem fasade, ki jih izdelamo z različnimi nanosi gotovih mešanic malt in klasičnim ometavanjem ter zaključno obdelavo le teh. Med zaključnimi obdelavami so najbolj poznane različne vrste struganja, prskanja, vrezavanja reg, štokanja in drugo. Suhomontažni gradbeni sistem Knauf predstavlja moderen sistem izdelave notranjih prostorov po željah uporabnikov. Njihov glavni moto je: suho, hitro, čisto in poceni od kleti do strehe. S širokim izborom mavčnokartonskih plošč raznih dimenzij in gradbenofizikalnih lastnosti ter v kombinaciji z ostalimi konstrukcijskimi materiali lahko ustrežejo še tako zahtevnemu uporabniku. Naša fasaderska dela zajemajo izdelavo tankoslojnih toplotnih izolacijskih fasad in zaključnih del z lastnim gradbenim odrom.

Zakaj prav mi? Ker nas odlikujejo:

POTREBUJETE NOVO FASADO? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI? MOGOČE LE NEKOGA, DA VAM PREPLESKA STANOVANJE?

Brez skrbi, SOBOSLIKARSTVO IN FASADERSTVO ŽIBERT ROBERT s.p., smo TU ZA VAS! Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate vaše želje. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaš dom. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.