Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Fitnes Ljubljana, Studio Fitnes Jure Djokić s.p.- LJUBLJANA

fitnes ljubljana studio fitnes jure djokic s p ljubljana ljubljana


Grajzerjeva ulica 28, 1260 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,Fitnes Ljubljana,,

 O nas

 

FITNES SALON – ELEKTRO MIŠIČNA STIMULACIJA  ( LINK na http://www.emstudio-fitnes.si )

NOVO – Z vrhunsko opremo Amplitrain za elektrostimulacijo mišic izvajamo različne programe za doseganje rezultatov na športnem področju, kakor tudi za odpravo odvečnih kilogramov, hujšanje, rehabilitacijo in odpravo bolečin v hrbtu.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/jure-djokic_1-300x195.jpg

Telesna aktivnost ni samo trend, temveč tudi nuja sodobnega časa.

Naše telo je ustvarjeno za gibanje, tega pa je zaradi vedno večjih delovnih obvez in s tem povezanim pomanjkanjem časa vedno manj.

Mišice, vezi in sklepi se zato polenijo oz. oslabijo, kar nujno privede do problemov pri gibanju in s tem pojava tako akutnih kakor tudi kroničnih bolečin.

Številne raziskave dokazujejo, da ima športna aktivnost in vzdrževanje dobre telesne kondicije zelo pozitiven učinek tudi na splošno počutje in vaše duševno ravnovesje.

ZAKAJ V NAŠ FITNES STUDIO ?

 

·         v našem studiu nudimo najkrajši možen čas za doseganje vaših ciljev. Najkrajši čas dosegamo z uporabo vrhunskih naprav za elektrostimulacijo  Amplitrain, nagrajenih s prestižnimi nagradami kot so Plus X Award in German Desighn Award, ki v enournem obisku pri nas, nudijo ekvivalent 4 do 5 urne konvencionalne vadbe.

 

·         poleg športnih programov je naprava Amplitrain zelo učinkovita tudi na rehabilitacijskem in protibolečinskem področju saj ima posvoji zasnovi širok spekter uporabe z NF ( oz. nizko-frekvenčnimi / TENS / impulzi in kot edina naprava na tem področju tudi z EMA ( oz. elektro mišično aktivacijo z / EMA-MMF / srednjo-modulirano frekvenco )

 

·         ker boste pr nas najhitreje izoblikovali svoje telo, izboljšali videz ter povečali porabo odvečnih maščob tudi v mirovanju.

 

·         vaš imunski sistem se bo okrepil, zmanjšali boste tveganje za razne bolezni (osteoporoza, bolezni srca in ožilja, bolezni dihal, …)

 

·         ohranili boste gibčnost, postali bolj vzdržljivi, povečala se bo vaša telesna moč, vse to pa je zelo pomembno za kvalitetno življenje (tudi do pozne starosti)

 

·         izboljšalo se bo vaše splošno počutje in življenjski optimizem

 

·         naši fitnes inštruktorji vam bodo naredili vadbeni program za doseganje vaših ciljev

 

·         zmanjšali boste stres in lažje premagovali psihične napore, pa tudi bolj ustvarjalni boste …

 

·         ker so naši prostori zračni in klimatizirani

 

·         ker imamo odlično lokacijo in veliko parkirišče

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/jure-djokic_2-300x197.jpg

VEČ INFORMACIJ :

 http://www.emstudio-fitnes.si
Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.