Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GORDO, DRUŽBA ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

FloraPlus odpravlja glivične težave, izdelki za intimno nego, glivično vnetje nožnice Multi Gyn


Bezenškova ulica 72, 2000 Maribor
...... Prikaži tel
Prikaži web

FloraPlus odpravlja glivične težave, izdelki za intimno nego, glivično vnetje nožnice Multi-Gyn


Zakaj uporabljati Multi-Gyn

Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1996 med drugimi od Annelize Goedbloed, medicinske biologinje. Želela je dati ženskam alternativo k standardnim zdravljenjem pri vaginalnih težavah, ki lahko imajo močne stranske učinke in lahko povzročijo povratne težave.

Multi-Gyn FloraPlus

Multi-Gyn FloraPlus je namenjen odpravljanju in preprečevanju težav z nožničnimi glivicami.

MultiGyn je naraven izdelek, osnovan na patentiranemu bioaktivnemu 2QR-kompleksu v kombinaciji s prebiotičnimi sestavinami. Multi-Gyn FloraPlus optimizira vaginalno floro in pH, kompleks 2QR pa ima edinstveno sposobnost preprečevanja oprijema škodljivih bakterij, s tem pa tudi njihove nevtralizacije.

Multi-Gyn FloraPlus ohranja ravnotežje preko zatiranja škodljivih mikrobov in spodbujanja koristnih laktobacilov. Na ta način ustvarja optimalno naravno floro in preprečuje nevšečnosti, povezane z prekomernim razvojem neželenih mikroorganizmov kot je na primer candida.

Multi-Gyn FloraPlus omejuje srbečico, draženje, neprijeten vonj in izcedek. Optimizira pH sluznice in pomaga preprečevati ponavljanje pojava kandide.

Multi-Gyn je popolna kolekcija izdelkov za lastno intimno nego

Pri Multi-Gyn-u resnično razumemo potrebe žensk, ki zadevajo vaginalne težave v oziru, kako to vpliva na njihovo življenje. Izdelki za intimno nego, intimni robčki, Multi-Gyn zato nudimo proizvode, ki omogočajo takojšnje olajšanje pri vaginalnih težavah na naraven način, za katere ni znano, da bi imeli stranske učinke. Naši proizvodi so osnovani na edinstvenem 2QR-kompleksu (izgovarja se “to cure”, kar pomeni ozdraviti), ki obnavlja in normalizira naravno floro vagine.

Kako deluje

Multi-Gyn proizvodi obnavljajo in varujejo naravno ravnovesje vagine. Kadar je vaginalna flora v ravnovesju, je naravno zaščitena pred bakterijami in pred glivicami, ki povzročajo težave. Kadar se to ravnovesje poruši, se lahko razvijejo težave, kot so srbenje, izcedek, neprijeten vonj ali suhost.

Naši izdelki delujejo tako, da optimizirajo vašo naravno floro in podpirajo razmnoževanje koristnih bakterij, ki vas pomagajo zaščititi pred težavami in infekcijami.


Kje kupiti izdelke?

Izdelke Multi-Gyn lahko kupite v lekarnah in specializiranih prodajalnah in preko spletnih lekarn.

www.moja-lekarna.com
www.lekarnar.com
www.e-apoteka.si
www.lekarna-dravlje.si
www.lekarna-plavz.com

FloraPlus odpravlja glivične težave, izdelki za intimno nego, Multi-GynZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.