Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

FRČO MOTO TRGOVINA IN VARNOST DOMA, BORIS VODUŠEK S.P.- POLJČANE

frco moto trgovina in varnost doma boris vodusek s p poljcane poljcane


Tovarniška ulica 9, 2319 Poljčane
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,FRČO MOTO TRGOVINA IN VARNOST DOMA,,

BORIS VODUŠEK s.p.- Poljčane

   

Je tudi WEE PARTNER

doživite novi WEE občutek, skenirajte nas in seveda našo QR kodo zbirajte in koristite popuste (na spletu in v fizičnih trgovinah)…. če želite tudi vi postati Wee PARTNER in  s tem privabiti čimveč kupcev v svoje trgovine in lokale, ter jim omogočiti mobilni plačilni sistem, pri tem pa še dodatno zaslužiti, nas kontaktirajte.

brezplačno registrirate in si na svoj mobilni telefon naložite WEE aplikacijo ter jo preizkusite v praksi.

http://www.weeconomy.com/888800013759

 

FRČO MOTO TRGOVINA IN VARNOST DOMA

Frčo moto trgovina je spletna trgovina, ki je odprla svoja vrata 10.04.2011. Ukvarjamo se z veleprodajo in spletno prodajo nadomestnih (nadomestni deli Tomos, Ciao, Puch) in originalnih delov za vaš moped, skuter ali motor (ATV, Cross,…). Ponujemo veliko izbiro tuning in originalnih delov.

Poleg nadomestnih delov vam nudimo tudi orodja in tekočine za vzdrževanje motornih koles, ter dodatno opremo (čelade, oblačila, ščitnike,…) za varno vožnjo vašega motorja.

V našem podjetju želimo s svojim delovanjem zgraditi zaupanje z našimi kupci. Postane naj sinonim za varnost, zaupanje in navdušenje. S pomočjo inovativnih tržnih prijemov želimo graditi navdušujoče medsebojne odnose med vsemi udeleženci prodajnega procesa in s tem ustvariti pogoje za dolgoročno rast in razvoj podjetja.

Kadar govorimo o vzdrževanju vašega motornega vozil, originalni rezervni deli predstavljajo najboljši izbor, ker so vsi deli razviti, konstruirani in proizvedeni vzporedno s samim proizvodom.

Ponudba

Veleprodaja in spletna prodaja nadomestnih (nadomestni deli Tomos, Ciao, Puch) in originalnih delov za vaš moped, skuter ali motor (ATV, Cross,…).

Velika izbira tuning in originalnih delov.

Poleg nadomestnih delov vam nudimo tudi orodja in tekočine za vzdrževanje motornih koles, ter dodatno opremo (čelade, oblačila, ščitnike,…) za varno vožnjo vašega motorja.

Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o naši ponudbi!

Z uporabo originalnih rezervnih delov  bodite prepričani v naslednje:

Smo uradni zastopnik za proizvajalce:

 

Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o naši ponudbi!

Se vam je pokvarila komponenta na motorju? Potrebujete rezervni del, pa ne veste, kje bi ga lahko kupili?

Odgovor zdaj poznate – Frčo moto trgovina je pravi naslov za vas! Tu smo za vas! Pri nas so vam na voljo v naši spletni trgovini, po izredno konkurenčnih cenah, vsi nadomestni deli in dodatna oprema za motorje!

Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o naši ponudbi! Prepričani smo, da boste našli želene moto dele! V nasprotnem primeru nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali izbrati najboljšo rešitev za vašega jeklenega konjička!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke.Ne odlašajte, kontaktirajte nas še danes!

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.