Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Fredi Krnc s.p.

fredi krnc s p krovstvo kovinske konstrukcije kamna gorica


Zgornja Dobrava 4a, 4246 Kamna Gorica
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

Podjetje Fredi Krnc s.p. iz Kamne Gorice se ukvarja z izdelavo kovinskih konstrukcij ter krovstvom na območju gorenjske in Ljubljane. Proizvajamo predvsem kovinska nadstrešja, vrata, kovinske ograje ter stopnišča. Nadstreške in razne konstrukcije izdelamo po vaših željah. Izdelujemo razne nadstreške za avtomobile, nadstreške nad vhodi, nosilne konstrukcije, balkone, ojačitve obstoječih objektov ipd. Za kritino običajno uporabimo kaljeno steklo ali plastično kritino, lahko pa tudi pločevino ali navadno strešno kritino - po vaših željah.  

Kovinske ograje

Naše ograje so primerne tako za notranjo kot za zunanjo uporabo, izberete pa lahko ograjo za zunanji balkon ali teraso, vrtno ograjo, ograjo okrog bazena ali ograjo na notranjem stopnišču in balkonu. Pri nas se lahko odločite med ograjami iz nerjavečega jekla ali med ograjami, ki so narejene iz železa. Železne ograje Železne ograje predstavljajo življenjsko naložbo, saj je zelo trpežen material. Železne ograje so izredno funkcionalne – omogočajo vam trdnost, stabilnost in nudijo varen oprijem. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/fredi-krnc_1-300x217.jpg

Nadstreški

Naša ponudba zajema nadstreške vseh vrst in dimenzij. Izdelava nadstreškov vključuje tudi avtomobilske, vhodne in terasne nadstreške. Dobro zasnovan nadstrešek poudari lep videz vašega doma in okolice. Na voljo so nadstreški iz železa in nerjavečega jekla ter kritine iz kaljenega stekla in polikarbonatnih plošč, ki vam jih glede na različne dimenzije, debeline in odtenke, izdelamo po naročilu in montiramo na že pripravljene betonske temelje.  

Kovinske stopnice

Izdelujemo stopnišča modernega videza za notranjo in zunanjo uporabo, iz kakovostnega jekla in nerjavečih kovin (INOX). Stopnišče vam lahko izdelamo po vaši predlogi, ali pa vam pri izbiri oblike in materiala pomagamo ter svetujemo. Videz stopnišča lahko popestrimo z različno kombinacijo lesa in kaljenega stekla. Stopnišče vam lahko dopolnimo z ograjo po vašem izboru, bodisi iz inox-a, aluminija ali železa.  

Krovstvo

Krovstvo je dejavnost, ki zahteva veliko trdega dela, pa tudi ogromno znanja in izkušenj. Pri nas se tega zavedamo, zato se vseskozi izpopolnjujemo. Zavedamo se, da je vsak projekt poseben, dobro vemo, da ima vsaka stranka svoja pričakovanja, svoje želje in potrebe. Naučili smo se prisluhniti, se posvetiti vsakemu projektu posebej, in na ta način želimo svoje cenjene stranke navduševali tudi v prihodnje.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.