Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

FRIZERSKI SALON ROMANA ZUPANČIČ S.P.-ZAGRADEC

frizerski salon romana zupancic s p zagradec zagradec


Brezovi Dol 13, 1303 Zagradec
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,FRIZERSKI SALON,,

ROMANA ZUPANČIČ S.P.-Zagradec

 

O nas

Je tudi WEE PARTNER

doživite novi WEE občutek, skenirajte nas in seveda našo QR kodo zbirajte in koristite popuste (na spletu in v fizičnih trgovinah)…. če želite tudi vi postati Wee PARTNER in  s tem privabiti čimveč kupcev v svoje trgovine in lokale, ter jim omogočiti mobilni plačilni sistem, pri tem pa še dodatno zaslužiti, nas kontaktirajte.

brezplačno registrirate in si na svoj mobilni telefon naložite WEE aplikacijo ter jo preizkusite v praksi.

https://wee.com/i/ix1922

  Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovstjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.     

FRIZERSKI SALON

V našem frizerskem salonu Romana dobite popoln videz, kjer stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a kvalitetne storitve z opaznimi spremembami. Za vas poskrbi profesionalno in prijazno osebje, s profesionalnimi blagovnimi znamkami in vedno svežimi idejami, ki se dopolnjujejo z modnimi smernicami.

Frizerske storitve

Oglasite se pri nas, spoznajte naše izkušene frizerke in se pustite zapeljati njihovim spretnostim z glavnikom in s škarjami.     

Kozmetične storitve
V kozmetičnem salonu vam nudimo pester izbor kozmetičnih storitev, ki se jih trudimo prilagajati glede na želje strank in novosti na trgu.

Barvanje las, prameni
Zavedamo se, da izbira prave barve za lase ni enostavna in predstavlja uskladitev strokovnega znanja frizerke in želje stranke. Svetujemo vam glede na strukturo in naravno barvo las, poteze obraza in polt kože. Za barvanje las uporabljamo profesionalne barve za lase.

BARVANJE OBRVI IN TREPALNIC
Rešitev za vse, ki nimate časa za vsakodneven nanos maskare na trepalnice, prihranjen pa vam je tudi čas, ki bi ga zvečer porabili za odstranjevanje očesnega make-upa. Pri barvanju trepalnic izberemo barvni odtenek glede na barvo las in oči, medtem ko pri barvanju obrvi odtenek barve približujemo barvi las. Odločite se lahko za barvanje trepalnic in obrvi, lahko pa izberete le en postopek. Če se odločite za barvanje obrvi je priporočljivo tudi oblikovanje obrvi, saj je tako učinek in rezultat optimalen. Barvanje ne povzroča izpadanja obrvi ali trepalnic, barva pa je obstojna do dva meseca.     

Moško striženje
Pri nas razumemo moške, kateri nimajo veliko časa, oz. se jim ne da sedeti dolgo pri frizerju , zato striženje opravimo v kratkem času, vendar zaradi tega nič manj kvalitetno. Z veseljem pa posvetimo več časa tudi tistim moškim, ki jim je razvajanje v salonu všeč in si za to opravilo rezervirajo nekoliko več svojega časa.

Žensko striženje
S konstantnim usposabljanjem in tečaji se naše frizerke izpopolnjujejo v znanju in modnih smernicah. Vsaka želja stranke nam predstavlja izziv, ki ga z veseljem sprejmemo.

Otroško striženje
V našem salonu poskrbimo tudi za najmlajše. S prijaznim pristopom in veliko mero potrpežljivosti poskrbimo, da je obisk frizerja prijeten in brez strahu.

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.