Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Frizerski studio Afna Frizeraj, Anja Kristavčnik s.p.

frizerski studio afna frizeraj anja kristavcnik s p smartno ob paki


Šmartno ob Paki 84c, 3327 Šmartno ob Paki
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

Frizeraj @Afna iz Šmartnega ob Paki za mlade in mlade po srcu Vam nudi vse frizerske storitve izpod rok spretnih frizerk in stilistk. Zraven frizerskih storitev, pa si lahko privoščite profesionalno manikuro, podaljšanje in/ali poslikavo nohtov. Za piko na i, pa smo uvedli novost podaljševanje trepalnic, ki bodo Vašemu obrazu dodale svežino in skrajšale jutranje muke z ličenjem in nanašanjem maskare za oči. Imamo zaposlene 3 frizerke in se ponašamo s kar 12 letnimi izkušnjami!

Afna za vas poskrbi, da urejeni ste vse dni!

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/Anja-Kristavcnik-sp_1-300x204.jpg Novo pri nas, nova metoda podaljševanja trepalnic z Ellipse Lashes. Zakaj Ellipse Lashes? Te trepalnice, če ji pogledamo pod drobnogledom, imajo kanal, kamor se naravna trepalnica lepo vsede. Zakaj so Ellipse Lashes bolj obstojne? Že med samim nanosom se trepalnice postavijo v lego, kot so naravne. Prav zaradi kanala, ki ga imajo ellipse lashes, se nanaša bolj natančno in so bolj obstojne, saj ima vsaka trepalnica svojo naravno trepalnico, tako se izognemo "razmetanemu" izgledu in pa posledično temu tudi zlepljenim trepalnicam.

Afna Frizeraj najboljši salon v mestu!

 

Podaljševanje nohtov

Roke so znak negovane, urejene in moderne ženske. Gelirani nohti so postali že stalen spremljevalec sodobne ženske. Tehnike, preparati in materiali, so že tako dovršeni, da dajejo nohtom naraven izgled, ter dolgo obstojnost. Tehnika je še posebej primerna za osebe s pogriženimi nohti. Permanentno lakiranje nohtov izvajamo s kozmetiko Harmony in podaljševanje nohtov s kozmetiko Agile.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.