Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MONTAŽA STAVBNEGA IN BIVALNEGA POHIŠTVA INTERIERI ALEŠ ŠULEK S.P.

furnirana notranja vrata funkcijska notranja vrata cepal notranja vrata design notranja vrata kog


Kog 20, 2276 Kog
...... Prikaži tel
Prikaži web

Furnirana notranja vrata, funkcijska notranja vrata, CePal notranja vrata, design notranja vrata

V podjetju INTERIERI ALEŠ ŠULEK S.P. izdelujemo kakovostna furnirana notranja vrata, funkcijska notranja vrata, CePal notranja vrata, design notranja vrata.

Podjetje posluje že skoraj 10 let in ves ta čas je naše glavno vodilo kakovost naših izdelkov. Za doseganje visokih standardov kvalitete se zanašamo na naše strokovno znanje, dolgoletne izkušnje in rabo materialov visoke kakovosti. Končni rezultat našega dela so kvalitetna, estetsko oblikovana notranja vrata z dolgo življenjsko dobo.

Pri nas izdelana notranja vrata tudi dostavimo in montiramo. Montažo izvedemo hitro, natančno in v dogovorjenem terminu. Našim strankam smo vedno na voljo za strokovni nasvet in pomoč pri iskanju rešitve, ki najbolj ustreza njihovim željam in potrebam.ca je sestavljena iz trakov perforirane iverke ali perforirane iverke. Rob je lahko zaobljen ali oster. Vgrajena BB ključavnica. Dimenzije: 610, 735, 860, 985, 650 ali 950 mm. Višina 1985mm.

Obiščite nas v razstavnem salonu Interieri na Industrijski ulici 3 v Ljutomeru (objekt KLET INOKS - 1. nadstropje).

Poleg izdelave in montaže notranjih vrat se ukvarjamo tudi s polaganjem talnih oblog (PVC, parketi, laminati) in izdelovanjem pohištva po meri.

Za dodatne informacije nas pokličite na 051 217 562 ali pošljite elektronsko pošto na info.interieri@gmail.com.

Oglejte si naš predstavitveni video!

Obiščite našo uradno spletno stran in si oglejte našo akcijsko ponudbo!

Furnirana notranja vrata, funkcijska notranja vrata, CePal notranja vrata, design notranja vrata - INTERIERI ALEŠ ŠULEK S.P.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.