Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GNOJILO BIG PLANT, ORGANICS NUTRIENTS , BOJAN KUJAVEC- JURŠINCI

gnojilo big plant organics nutrients bojan kujavec jursinci jursinci


Kukava 51, 2256 Juršinci
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,ORGANICS NUTRIENTS,,

,GNOJILO BIG PLANT,

Bojan Kujavec- Juršinci

O nas

Naša zgodba o Organics Nutrients se je pričela iz želje vzgojiti največje, najbolj zdrave in najbolj okusne rastline na naraven način. Umetna gnojila hitro razvrednotijo zemljo, saj je ne bogatijo, temveč le vnašajo rastlinam potrebne snovi. Na drugi strani pa umetna gnojila negativno vplivajo na strukturo in teksturo tal.

Umetna gnojila močno ogrožajo naravno vegetacijo tal. V rastlinah se lahko pojavi visok delež toksičnih substanc, ki po prehrambenem ciklu lahko pridejo tudi v človeka.

Prav zaradi tega smo se odločili, da pripomoremo k boljšemu planetu, zdravju rastlin in posledično tudi boljšemu zdravju ljudi. Naša gnojila dolgoročno naravno bogatijo zemljo. Rastline, oskrbovane z našimi gnojili, imajo zdrav in gosto razvejan koreninski sistem. Z uporabo naših gnojil bomo skupaj pripomogli k bolj zdravemu planetu.

Ponudba:

BIG PLANT

Gnojilo Big plant je NOVOST V SLOVENIJI. Big plant je organsko gnojilo sestavljeno izključno iz iztrebkov ličink žuželke mokar (Tenebrio Molitor). Ličinke in hrošči se prehranjujejo le z otrobi, sadjem in zelenjavo. S tako vrhunsko prehrano, skozi celoten cikel rasti, dobimo gnojilo visoke kakovosti. Big plant je 100% naravni ojačevalec zemlje za vaše rastline in ponuja širok spekter bioloških koristi. Spodbudi robustno rast rastlin, izboljša pogoje iz območja korenin in ustvari močne visoko proizvodne rastline.

RASTLINE V LONCIH

ZEMLJA: Dodajte 6 do 8 g (3-4 čajne žličke) na 1 liter vašega substrata (na 10 l zemlje 60 do 80 g ali 2-3 merice). Substrat premešajte z našim gnojilom in dobro zalijte. Za idealne rezultate dognojujte vsake  2-4 tedne.

ZALIVANJE: Dodajte 4 do 6 g (2-3 čajne žličke) na liter vode in dobro premešajte. Mešanico pustite stati čez noč in zalijte naslednji dan. Uporabljajte deževnico ali neklorirano vodo. Ponovite na vsaka 2 tedna.

KOKOSOV SUBSTRAT: Zmešajte 6 do 8 g (3-4 čajne žličke) na 1 l kokosovega substrata (na 10 l zemlje 60 do 80 g ali 3-4 merice). Dobro premešajte in zalijte. Za idealne rezultate dognojujte vsake 2-4 tedne.

ZUNANJE GNOJENJE RASTLIN V ZEMLJI

ZA SAJENJE ALI SETEV: Dodajte 50 do 100 g (3-5 meric) na m2 površine. Pripravite zemljo za sajenje ali setev, dodajte gnojilo BIG PLANT  in rahlo prekopljite, da gnojilo spravite pod zemljo. Nato lahko opravite sajenje ali setev.  Za idealne rezultate dognojujte vsake 2- 4 tedne.

PODTAKNJENCI: Dodajte 30 do 60 g (2-3 merice) na m2 površine. Enakomerno potresite po površini in rahlo prekopljite. Za idealne rezultate dognojujte vsake 2-4 tedne.

FOLIARNO GNOJENJE: Dodajte 4 do 6 g (2-3 čajne žličke) na liter vode. Dobro premešajte in pustite stati 20 min, nato še enkrat premešajte in odstranite usedline. Mešanico uporabite v 24 urah. Uporabljajte samo postano vodo, deževnico ali neklorirano vodo. Ponovite na vsaka 2 tedna.

KOMPOSTNI ČAJ: Dodajte 5 do 10g (3-5 čajnih žličk) in čajno žličko sladkorja na liter vode in začnite »kuhanje« z zračno črpalko. Zračno črpalko dodajte v posodo z vodo in dodanim gnojilom ter pustite delovati  48 ur.

V tem času se koristne bakterije, ki izločajo encime in proteine, močno razmnožijo, kar bo koristilo vašim rastlinam. Ko prenehate z dovajanjem kisika, mešanico takoj uporabite. Redčite 1:1 z vodo.

NASVETI

Pravilna uporaba gnojila Big plant 

1. Lonec ali korito napolnimo z zemljo ali kokosovim substratom.

2. Dodamo gnojilo Big plant; na 1l zemlje ali kokosovega substrata 2-3 čajne žličke.

3. Gnojilo dobro premešamo z zemljo.

4. Substrat dobro namočite ter lahko pričnete s sajenjem.

PRIMER GNOJILA BIG PLANT vs BREZ GNOJILA BIG PLANT

Na levi strani primer gnojila Big plant, na desni brez gnojila Big plant. Razlika je očitna.

Zakaj obiskati ravno nas?

- Vrhunska kvaliteta storitev,
- zanesljivost in hitra odzivnost,
- natančnost,
- odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
- maksimalno posvečanje strankam,
- držanje zastavljenih rokov,
- dolgoletne izkušnje,
- zadovoljstvo strank.

 

več na stranihttp://www.organicsnutrients.com/

več na stranihttps://www.facebook.com/Organicsnutrients/

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.