Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GOSTILNA PRI DRAGICI, DRAGICA PRODANOVIC S.P.- SEŽANA

gostilna pri dragici dragica prodanovic s p sezana sezana


Partizanska cesta 12, 6210 Sežana
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,GOSTILNA PRI DRAGICI,,

DRAGICA PRODANOVIC S.P.- Sežana

 

Govorimo

O nas 

Gostilna Pri Dragici je družinska gostilna s prenocišci, ki se nahaja v središcu kraškega mesteca Sežana.

Gostilna je svoja vrata odprla že v prejšnjem stoletju in sicer daljnega leta 1850, tedaj imenovana Gostilna Mohorcic. Še pod monarhijo Avstro- Ogrske je veljala za eno najpomembnejših furmanskih gostiln na poti med Dunajem in Trstom S prenovo 2011 se je ohranila tako zunanjost kot notranjost gostilne, ki vam omogoca prijetno vzdušje in obilo gurmanskih užitkov.

Poleg tipicne kraške kulinarike ( jote, pršuta, domacih njokov, jurckov), vam je na voljo tudi velika izbira ribjih in mesnih jedi.

Posebnost naše kuhinje sta še kruh in sladice, ki jih pecemo sami. Dnevno so vam na voljo tudi razlicni meniji. Odlocite se lahko za malico ali kosilo, ki poleg glavne jedi vsebuje dnevno juho, solato in sladico.

Gostilna je odlicen izbor za razlicna praznovanja, obletnice in zakljucne družbe. V notranjosti lahko gostimo 80 gostov hkrati, v poletnem casu pa je na razpolago še 80 sedišc na letnem vrtu.

KAJ NUDIMO:

PRENOČIŠČA

Svojim gostom ponujamo tudi možnost prenocitve v osmih sodobno opremljenih sobah. Vsaka soba ima svojo lastno kopalnico s tušem, kabelsko izbiro programov in brezplacno brezžicno internetno povezavo.

Gostilna je odlicna izhodišcna tocka za obisk Kobilarne Lipica z njenimi slovitimi konji, Škocjanske jame, najstarejše turisticne jame  v Evropi Vilenice, Postojnske jame in raziskovanje kraških vasic (Štanjel, Tomaj,…). Odpravite se lahko  tudi na slovensko obalo oziroma v Benetke, ki so od Sežane oddaljene le 2 uri.

8x zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natancnost,

  4. odlicno razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvecanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti vec podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.