Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GOSTILNA "PRI OLGI" DARJA KUŠTRIN S.P.-ŠEMPAS

GOSTILNA "PRI OLGI" DARJA KUŠTRIN S.P. Šempas


Vitovlje 73A, 5261 Šempas
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel

,,GOSTILNA – “PRI OLGI”

DARJA KUŠTRIN S.P.-Šempas

 

 

Govorimo

  

O nas

 

Gostilna Pri Olgi Šempas

 

Gostilna Pri Olgi Šempas se nahaja v Vitovljah tik ob regionalni cesti Nova Gorica – Ajdovščina in  se ponaša z dolgoletno tradicijo, pestro ponudbo in kvaliteto. Prijeten ambient in prijazno osebje vas pričakujeta.

Gostilna Pri Olgi obstaja od leta 1987 in je v družinski lasti.

V ponudbi imamo klasične ocvrte jedi, jedi na žaru, ribe, žabje krake, polže, pripravimo pa tudi menije za zaključene družbe ob različnih praznovanjih.

Ponujamo tudi vse vrste mesnih, zelenjavnih in ribjih jedi. Vsak dan imamo na voljo tople obroke (trije menuji) in kosila od 10. do 14. ure.

Ob prazničnih dnevih imamo v ponudbi različne menuje (božični, novoletni, velikonočni,…). Sprejemamo tudi rezervacije za večje skupine gostov (do 50 v enem prostoru).

V treh jedilnicah je prostora za 80 gostov, pokrit letni vrt pa ima 50 sedežev.

Gostilna za zaključene družbe Goriška – Gostilna Pri Olgi Šempas je invalidom prijazna gostilna, torej ima narejen dostop za invalide. Glede na to, da sprejemamo večje skupine pa imamo možnost parkiranja tudi za avtobuse.

Pripravimo Vam ugoden meni po Vaših željah. Za različne priložnosti nudimo tudi catering po dogovoru.

 

 

Za konec pa še naše hišne specialitete:

 

 

 

Lepo vabljeni v prijeten ambient, kjer boste deležni vrhunskih okusov in super postrežbe, vabljeni v Gostilno Pri Olgi!

8 x Zakaj obiskati ravno nas? 

 

 

 

več na strani,….    

Stopite v stik z nami!

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.