Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GP-GRAD, gradbeno podjetje, d.o.o.

gp grad d o o gradbeno podjetje ljubljana


Mala vas 21b, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

GP - Grad d.o.o. iz Ljubljane je gradbeno podjetje, ki se ukvarja z novogradnjami, urejanjem okolice, adaptacijami hiš in stanovanj ter strojnimi ometi.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/gradbeno-podjetje-ljubljana_2.jpg Novogradnje

Za vas po naročilu z lastno ekipo gradbenikov gradimo novogradnje, ki jih delimo v energijsko varčne, klasično opečne, armirano betonske, modularne in iz opažnih zidakov vseh vrst. S svojimi partnerji in kupci poskušamo vzpostaviti korekten ter pristen odnos in jim ponuditi le najboljše, zato naša ponudba obsega prav vse možne storitve. V podjetju GP-GRAD d.o.o. izvedemo tudi kompleten inženiring novogradnje, ki zahteva strokovno znanje in obsega:

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/gradbeno-podjetje-ljubljana_1-300x148.jpg

Urejanje okolice

Kot pravi pregovor »obleka naredi človeka«, mi trdimo, da urejena okolica naredi vaš dom prijetnejši. Poskrbimo, da bo vaša okolica čista ter urejena, z našimi idejami pa bomo poskrbeli da bo dvorišče referenca v v ulici in predmet poželjenja vaših sosedov. Izvajamo: Urejena okolica veliko pripomore tudi k kvalitetnemu preživljanju časa na dvoriščih, predvsem kot letni časi to dopuščajo. Prepustite skrb za vaše dvorišče nam, mi pa vam bomo prepustili le kvalitetno preživljanje časa na svežem zraku.

Adaptiranje hiš in stanovanj

Vsaka hiša ima svojo življensko dobo, a to še ne pomeni, da je takrat za odpis. Z kvalitetno in strokovno adaptacijo, vaši hiši ali stanovanju vnesemo novo življenje. Kvalitetno obnovljene hiše in stanovanja, se z lahkoto primerjajo z novogradnjami, tako po kvaliteti bivalnih prostorov, kot energijski varčnosti.

Strojni ometi

Strojni ometi ali nanašanje malte na zid s posebno pištolo za nanos ometa, nam omogoča da tudi velike površine omečemo veliko površino in s tem prihranimo tisto najdragocenejše - čas, ki v našem poslu pomeni denar.   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.