Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GP-GRAD, GRADBENO PODJETJE, D.O.O.

gradnja novogradenj gradnja gabionskih ograj ljubljana


Mala vas 21B, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Gradnja novogradenj, gradnja gabionskih ograj

V podjetju GP-GRAD d.o.o. se ukvarjamo z gradnjo novogradenj, gradnjo gabionskih ograj, adaptiranjem hiš in stanovanj, urejanjem okolice, nanašanjem strojnih ometov in drugimi gradbenimi deli.

Novogradnje

Za vas izvedemo gradnjo novogradnje po naročilu. Zidamo klasično opečne, armirano betonske, energijsko varčne, modularne in novogradnje iz opažnih zidakov vseh vrst. Dela izvajamo z lastno ekipo izkušenih gradbenikov.

Našim strankam in naročnikom nudimo celovito storitev na enem mestu, ki vključuje kompleten inženiring novogradnje in obsega:

• pridobitev projektnih pogojev za nameravano izvedbo • izdelava idejne zasnove • arhitekturne rešitve • pridobitve soglasij • izvedba projektov PGD+PZI+PID • pridobitev gradbenega dovoljenja v čimkrajšem roku • izvedba vseh gradbenih in obrtniških del • izdelava predinvesticijske študije • izvedba tehničnega pregleda ter pridobitev uporabnega dovoljenja • izvedba nadzora in vodenja projekta • za vsa dela zagotavljamo kvaliteto z garancijo

Gabionske ograje

Postavimo vam gabionske ograje po meri, brez omejitve dimenzij. Izvedemo izkop, utrditev tal, postavitev armiranih temeljev, temeljnega nastavka in kletke v katero je vstavljeno posebno kamenje.

Adaptiranje hiš in stanovanj

Poleg novogradenj se ukvarjamo tudi z obnovo in adaptiranjem hiš in stanovanj. Nudimo kakovostno in strokovno adaptacijo, ki bo vaši hiši ali stanovanju vdihnila novo življenje. S kvalitetno adaptacijo lahko krepko izboljšamo energetsko varčnost vašega doma.

Urejanje okolice

Poskrbimo za ureditev vašega dvorišča in okolice. Z veseljem vam svetujeno in pomagamo pri iskanju najprimernejše rešitve. Naj bo okolica vašega doma tako udobna kot notranjost.

Izvajamo:

Za dodatne informacije pokličite 040 530 530 ali pošljite poizvedbo na info@gp-grad.si.

Gradnja novogradenj, gradnja gabionskih ograj - GP-GRAD, gradbeno podjetje, d.o.o.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.