Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

NOVI OKRAS, DRUŽBA ZA GRADBENIŠTVO IN TRGOVINO D.O.O.

gradnja stanovanjskih nestanovanjskih stavb gradbena dela maribor maribor


Ledina 1, 2000 Maribor
...... Prikaži tel
Prikaži web

Gradnja stanovanjskih, nestanovanjskih stavb, gradbena dela Maribor
NOVI OKRAS, družba za gradbeništvo in trgovino d.o.o., smo podjetje, ki je z vami že več kot 30-let in vam nudi vsa možna gradbena dela. V tem času smo si nabrali ogromno izkušenj in referenc, ki vam zagotavljajo da smo eno najboljših gradbenih podjetij. Nudimo vam celostne in kakovostne rešitve na področju vseh gradbenih del, po konkurenčno ugodnih cenah. Naš cilj je je zagotavljati kvalitetne storitve in zagotoviti popolno zadovoljstvo naročnikov. Pri vseh storitvah, ki jih nudimo, smo se pripravljeni spoprijeti tudi s težjimi ozko specializiranimi deli, ki zahtevajo veliko znanja in izkušenj. Naša ponudba je zelo obsežna, še vedno pa smo pripravljeni ustreči tudi dodatnim zahtevam in potrebam naročnika, zato se veselimo sodelovanja z vami in vas vabimo, da nas kontaktirate.
POTREBUJETE GRADNJO NOVEGA DOMA ALI POSLOVNE STAVBE? MORDA LE ZAKLJUČNA GRADBENA DELA?
NOVI OKRAS, družba za gradbeništvo in trgovino d.o.o., smo pravi naslov za vas. Nudimo vam celostne rešitve na področju gradbeništva. Z vami smo od načrtovanja do končne izgradnje objekta! Ne odlašajte, kontaktirajte nas že danes in si zagotovite kakovostne in konkurenčno ugodne storitve. Zakaj izbrati prav nas?
Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktne številke! Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.