Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GRAFIČNO OBLIKOVANJE UDARNIK, D.O.O.-SLOVENSKA BISTRICA

Grafično oblikovanje UDARNIK, d.o.o. Slovenska Bistrica


Ljubljanska cesta 15, 2310 Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,Grafično oblikovanje R – Top,,

UDARNIK, d.o.o.-Slovenska Bistrica

 

 

Govorimo

  

O nas

 

 

Smo podjetje, ki se ukvarjamo z tiskovinami, ki jih snujemo na računalniku in nato preidemo na fizični izdelek. Vsi izdelki iz našega podjetja so narejeni strokovno in kvalitetno.

 

Pri nas lahko dobite:

Za sabo že imamo večletne izkušnje na večih področjih, zato vam lahko ustrežemo vsem vašim zahtevam in svetujemo morebitne druge opcije.

Storitev:

 

 

Preizkusite nas in ugotovite, da si nismo izbrali moto VSE NA ENEM MESTU kar tako.

 

TISK NA TEKSTIL

Potrebujete večje število majic zase in prijatelje? Prirejate zabavo, fantovščino, dekliščino, team building ali zabavo ob zaključku šolskega leta in bi radi z unikatnimi majicami ovekovečili dogodek? Ni problema!


Naše napredne tehnologije tiskanja nam omogočajo, da na majico natisnemo karkoli je sicer možno natisniti na papir. In kar je najpomembnejše – za izdelavo majic vam ni potrebno biti računalniški ali oblikovalski guru. Od vas potrebujemo le, da nam sporočite kaj želite natisniti na majico, za vse ostalo pa poskrbijo naši oblikovalci in tiskarji.

DIGITALNI TISK

XXL tisk zajema tiskanje najrazličnejših tiskovin v velikem formatu. Pripravimo vam lahko reklamni material, s katerim boste predsatvili svoje podjetje na sejmih ali konferencah. Lahko pa vam polepimo vaše vozilo, ki bo tako postalo učinkovito promocijsko sredstvo. Tiskamo tudi na številne druge medije kot so aluminij, pleksi steklo, prav tako pa vam lahko ponudimo tudi računalniški izrez na CNC stroju. Poleg tiska transparentov, jumbo plakatov in fotografij vam na naslednji strani prikažemo podrobnosti.

GRAVIRANJE

Nudimo lasersko graviranje na vse materiale kot so: les, steklo, kamen, plastika, pleksi steklo, guma ter vse vrste kovin. Graviramo lahko od najbolj preprostih besedil do najbolj zahtevnih grafik.


Nudimo tudi laserski razrez lesa, pleksi stekla, usnja, plastike, gume, papirja, lepenke in druge gorljive materiale.

8 x Zakaj izbrati ravno nas?


več na strani,….    več na strani,….    


Stopite v stik z nami!

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.