Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GREENLGHT.SI

Greenlght.si


Klanc 85, 3204 Klanc
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,GreenLight.si,,

Melita Čeh s.p.-Dobrna

 
Greenlight.si internet trgovina je specializirana za internetno poslovanje z LED svetlobnimi viri.

Tukaj, na enem mestu, po ugodnih cenah, lahko kupite vse vrste – LED žarnice, LED reflektorje, LED cevi, LED dekorativne trakove, LED svetila, LED industrijske razsvetljave, svetovno znanih imen, kot so Osram,Philips, Heda, Lumax,… brez eksperimentiranja z no-name izdelkov dvomljive kakovosti in učinkovitosti.

Naš cilj je postati referenčna točka V-tac za nakup LED svetlobnih virov in v tem smislu nenehno povečevati obseg, upoštevajoč vaše želje, predloge in potrebe za gospodarstvo in zdravje varnih LED izdelkov.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam svetovali o pravilni izbiri LED osvetlitev za vaš dom ali pisarno, ki lahko zagotovi velike prihranke pri računih za elektriko, hkrati pa bo vaše življenje bolj zdravo.

Tukaj, na enem mestu:
 
Akcijski kompleti,
Drugo,
Prenosne svetilke,
LED žarnice,
LED trakovi in pribor,
ALU profili za LED trakove,
Napajalniki,
LED reflektorji,
SVETILA – notranja,
SVETILA – zunanja,
Avto – LED in ostalo,
Pretvorniki, okovi, pribor,
Novoletna razsvetljava,
Senzorji,
RAZPRODAJA,
NOVO,
Vrtno orodje – kosilnice,
Zasilna razsvetljava,
Elektro material,..
Pogoji poslovanja
Spletno mesto www.greenlight.si je spletna trgovina, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov  (ZVPot).

Ob prijavi v sistem obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega računa (Moj profil) oz. pridobi pravico do nakupa.

Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:
– plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu (v tem primeru Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna še plačilo posebne položnice – trenutno ta znaša 0,98 EUR),
– plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti).

Vse cene vsebujejo DDV.

Garancija
Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla.

Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

8 x Zakaj ravno nas?
Vrhunska kvaliteta storitev,
zanesljivost in hitra odzivnost,
natančnost,
odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
maksimalno posvečanje strankam,
držanje zastavljenih rokov,
dolgoletne izkušnje,
zadovoljstvo strank.
več na strani,….    
Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.