Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

HEBESA, TRGOVINA NA DROBNO D.O.O.

hebesa d o o distribucija kozmeticnih izdelkov ljubljana


Glavarjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Pri Laboratori Hur smo naredili proizvodno verigo, ki zagotavlja kratke poti, neposredno in neoporečno dobavo od predelovalca. Vsi naši izdelki so organski - naravni.

Lepotni centri

Že 30 let delamo za lepotne salone in spaje v Italiji in tujini. Naši izdelki so rezultat tesnega sodelovanja med kozmetičarji in proizvajalcem. Njihov skupen cilj je razvoj čimbolj uporabnega in učinkovitega izdelka. Strokovnjaki, ki z nami sodelujejo, nas spodbujajo k razvoju najboljših izdelkov za naše stranke. Biologi, kemiki in kozmetičarji iščejo alternativne rešitve za združevanje narave, tradicije in tehnologije. Smo profesionalna ekipa sestavljena iz različnih poklicnih profilov in sposobnosti, ki želi za vas, na transparenten način, doseči najboljše rezultate.

Končni potrošniki

Naši izdelki so namenjeni pozornim in zahtevnim strankam, ki dajo prednost naravnemu izdelku, narejenemu na podlagi dolgoletnih izkušenj. V 30 letih raziskav in izdelave smo razvili ekskluziven test za takojšnjo analizo kože. Takšna diagnoza nam omogoča prepoznati najpogostejše alergije (na konzervanse, topila, dišave). Če želite opraviti test nadaljujte na naši spletni strani, kontaktirajte lepotni center ali lekarno, saj boste le tako našli najboljši izdelek za vašo kožo. V tem razdelku najdete 35 najbolje prodajanih izdelkov, ki so le del izmed 3000 v zadnjih letih razvitih izdelkov. Če želite spoznati vse naše izdelke se registrirajte na naši spletni strani.  

Lekarne

Razvili smo linijo izdelkov biološko-organskega izvora, ki je namenjena predvsem za prodajo v lekarnah. Za to linijo izdelkov, z izključno naravnimi lastnostmi, smo razvili protokol “Bio”. Ta odločitev izključuje vrsto sestavin za izdelavo, saj te ne zadostujejo našim zahtevam za biološko-organski izdelek. Ena izmed pomembnejših značilnosti naših receptur je nezamenljiv mediteranski značaj. Navdih zanje izvira iz tradicionalnih sestavin naše mediteranske kuhinje. Omeniti je treba, da imajo uporabljene surovine kratke proizvodne poti, saj jih pridelujemo in žanjemo na kontroliranih površinah florentinskih vrtov. Vsi izdelki linije Bio, imajo pečat kakovosti, ki ga certificira LaboratoriHur.

IzdelkiZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.